בעיית אילוסטרייטור

ninz

New member
בעיית אילוסטרייטור

שבת שלום... יש לי בעיה די רצינית באילוסטרייטור. לפעמים, וזה קורה יותר מדי, שאני מנסה לפתוח קובץ עולה לי- "not enough memory to open illustration" הדרך הכי קלה זה פשוט לפתוח קובץ נוסף, place, ואת הקובץ ה"אבוד" אבל, אני עדיין צריכה לעבוד על הקובץ, והדרך היחידה לעשות זאת זה- Expand זה די בעייתי כי זה סתם מוסיף לי מיליון דברים לא חשובים. בכל מקרה, אני לא רואה את זה כפתרון. ובפעם האחרונה שעשיתי את זה, הוא פשוט העלים לי את כל הקובץ. אני שומרת את כל הקבצים, אבל זה לא עוזר. זה מחרפן אותי, ואני ממש אובדת עצות. אני חייבת את הקבצים האלו ולעבוד עליהם יותר לעומק, זה ממש לא פתרון!!! מה אני יכולה לעשות? מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב, זה קורה לי בעבודה, זה אף פעם לא קרה לי בבית.

ninz

New member
cs

cs למרות שיש לנו גם cs2 אבל הוא מותקן רק במחשב שלי אז הוא לא בשימוש. פעם גם בערתי את הקובץ הפגום לcs2 ואיכשהו הצליח לי. אני לא זוכרת מה עשיתי אז לא חזרתי על זה.

E l i o r 2 2

New member
תגובה

אילוסטרייטור יכולה להיות כבדה מאוד למחשב בגלל שיש שם אפקטים חיים, תעשי ניסוי פשוט ,תקחי ריבוע תתני לו את אפקט 3D,ותתחילי לשחק עם ה tranform , תשכפלי וכו' ,את תראי שבשלב כלשהו הוא ירשום הודעה שאין מספיק ram למחשב(זכרון זמני) או שהמחשב פשוט יתקע. לא יודע מה בדיוק איירת אבל לדעתי זה לא שווה את המאמץ למחשב כל האפקטים האלו, ואם את חייבת אז תעזרי בexpand ותעבדי בשלבים כדי שהקובץ הסופי לא יהיה משהו שהמחשב נתקע בגללו.

ninz

New member
לא יכול להיות

תודה, אבל אלו קבצי ציור פשוטים ביותר. ה"אפקט" היחיד שאני משתמשת בו זה mask וגם בקבצים שאני לא משתמשים במסכה, הם לא נפתחים. הקבצים ממש לא כבדים, וההודעה לא עולה לי באמצע, אלא שאני מנסה לפתוח אותו מחדש לאחר מכן.

E l i o r 2 2

New member
אז לא יודע

במחשב הישן שלי, התוכנה אילו cs2 הייתה תוקעת את המחשב סתם מלעבוד, בלי שבכלל פתחתי דף. התוכנה די כבדה למחשב, אז אולי הבעייה במחשב,אולי יש תוכנה נוספת במחשב שצורכת הרבה ram ועובדת ברקע. ואם המחשב בסדר אז באמת שאין לי מושג, כי הקובץ שהכנת הוא וקטורי אין סיבה שלמחשב לא יהיה מספיק זיכרון להעלות אותו.

==>

אני מצרף לך לינק. עדכני את גירסתך. אני מאמין שהדבר יפתור את הבעיה. http://www.winsoft.eu/support/download-adobe-illustrator.php אם הדבר לא יעזור קראי את הקובץ המצורף.

ninz

New member
אני אנסה מחר

תודה רבה, אני אנסה את העדכון מחר בעבודה. אבל זה לא יפגע בשום קובץ ישן? במחשבים אני לא כל כך מבינה ויודעת...זה יספיק צריבה של כל העבודות וקבצים?

ninz

New member
זה לא עבד...

זה ממש לא עבד. ועוד קובץ "ננעל". תודה אבל. יש למשהו אולי עוד רעיון?!

ninz

New member
כמובן...

זה בעבודה, וברור שיש להם תוכנה חוקית...ראיתי במו עיני :) קראתי היטב את הקובץ, יש דברים שכבר עשיתי, העברת קובץ פגום לקובץ חדש, אך לצערי לא מספיק רק העברת הקובץ. לנקות אותו אני לא יכולה כי אני לא מצליחה אפילו לפתוח אותה. עידכנתי את העידכונים, ושום דבר. תודה לך, אני חושבת שאני פשוט אשלים עם המצב ואמשיך לעבור התמוטטות עצבים כל יום...:) אני פשוט אנסה להשתמש בכמה שפחות pattern שאני יכולה, ולקוות לטוב... תודה רבה!

למעלה