בעיית אוכל
מהיום הראשון של הכלבים אצלי, הם אוכלים טכניקל, זה היה המזון של הכלבה הקודמת, והם קבלו אותו בירושה, ואכלו בתאבון כבר 9 שנים פלוס.
לאחרונה (5 שקים), אכלו טכניקל לכלבים מבוגרים (חוגגים 10 בימים אלו)
לפני שבוע, פח האשפה שקורא לעצמו טינקה, ואין הרבה דברים שהיא לא אוכלת, החלה להאט את קצב באכילה, קישרתי את זה למזג האויר, ולרעשים מבחוץ שמפחידים אותה. ביומיים האחרונים, גם פחון האשפה הקטן, המוגדר ככרובי, הפסיק לאכול.
יש לציין שקצוות מלפפונים, או אוכל של כלבים אחרים, הם אוכלים.
הרמתי טלפון לחנות, ואפילו שלא היה לי את השק המקורי, שנקנה לפני כ-10 ימים, הסכימו להחליף, ואתמול בא שליח, והביא שק אטום סגור חדש.
וגם אותו הם לא אוכלים.
מבחינת התנהגות, יש מרץ, יש תאבון לדברים אחרים.
מוזר לי, כי הם בחיים לא היו בררנים כאלה.
הולכת לתרום את השק הזה לכלבים נזקקים ולהזמין מזון אחר (שק קטן) לניסוי.
יש למישהו המלצה לכלבים מבוגרים (אחת בורדק קולי מעורבת, והשני קוקר מעורב ? שניהם בריאים
טפו טפו טפו
תודה רבה על כל עזרה...
מהיום הראשון של הכלבים אצלי, הם אוכלים טכניקל, זה היה המזון של הכלבה הקודמת, והם קבלו אותו בירושה, ואכלו בתאבון כבר 9 שנים פלוס.
לאחרונה (5 שקים), אכלו טכניקל לכלבים מבוגרים (חוגגים 10 בימים אלו)
לפני שבוע, פח האשפה שקורא לעצמו טינקה, ואין הרבה דברים שהיא לא אוכלת, החלה להאט את קצב באכילה, קישרתי את זה למזג האויר, ולרעשים מבחוץ שמפחידים אותה. ביומיים האחרונים, גם פחון האשפה הקטן, המוגדר ככרובי, הפסיק לאכול.
יש לציין שקצוות מלפפונים, או אוכל של כלבים אחרים, הם אוכלים.
הרמתי טלפון לחנות, ואפילו שלא היה לי את השק המקורי, שנקנה לפני כ-10 ימים, הסכימו להחליף, ואתמול בא שליח, והביא שק אטום סגור חדש.
וגם אותו הם לא אוכלים.
מבחינת התנהגות, יש מרץ, יש תאבון לדברים אחרים.
מוזר לי, כי הם בחיים לא היו בררנים כאלה.
הולכת לתרום את השק הזה לכלבים נזקקים ולהזמין מזון אחר (שק קטן) לניסוי.
יש למישהו המלצה לכלבים מבוגרים (אחת בורדק קולי מעורבת, והשני קוקר מעורב ? שניהם בריאים
תודה רבה על כל עזרה...