בעיית אוזניים

בעיית אוזניים

מעולם לא הייתי חזק באוזניים ככה שלמי שיש רעיונות או טיפים לשיפור אני אשמח תודה אנשים

עוד משהו

לראשונה בחיי אני עושה סצינה עתידנית ואני צריך טקסטורות היי טקיות בדיוניות ומשהו שיתן אווירה עתידנית, הייתי בונה אותם לבד אבל אני קצת לחוץ בזמן ככה שאם למישהו יש משהו מוכן ויכול לשתף גם אותי בו אני אודה לו מאוד :)

preacher

New member
אתה צריך עזרה מאיתנו?

הראש הזה נראה נפלא. איך עשית את הטקסטורה? הוא נראה פשוט פוטוריאליסטי. אם אתה עושה סצינות עתידניות יש פלאגין חינמי שיכול לעזור: GREEBLE. חפש אותו באינטרנט. מה שהוא עושה זה לקחת אובייקטים פשוטים ולהפוך את פני השטח שלהם למלאים בפלטות וכל מיני בליטות שנראות כמו דברים טכניים כאלה... בקיצור זה מוסיף המון פרטים לסצינות פשוטות, ואפשר לעשות עם זה עיר עתידנית שלמה בחצי דקה, או פני שטח של ספינת חלל, או סתם מודלים שנראים מורכבים.

כן אני כן צרך עזרה מכם

והנה עזרת לי עם הטקסטורות אז תודה לך. לגבי הטקסטורה של המודל שלי, השתמשתי בטכניקה בשם Unwarp UVW אני יודע שהיא קיימת במקס ובמאיה אני לא בטוח לגבי לייטוואיב. אחרי שאתה גומר למדל את הפנים אתה עושה שקורדינטות UVW שלך יהיו על צילינדר מה שהפקודה עושה זה בעצם לקחת את הצילינדר ולפרוס אותו לאורך ככה שכל מה שנשאר לך זה ללכת לפוטושופ ולהתאים את הטקסטורה לפנים או לפוליגונים לקחתי טקסטורה של פנים אמיתיות ומרחתי אותה ככה שתתאים ל Unwarp של הפנים. אני יודע שזה קצר ולא הכי ברור אז אני מוסיף תמונה שתסביר קצת יותר טוב אני כרגע באמצע כתיבת אני לא יודע איך לקרוא לזה בדיוק מאמר או טוטוריאל על כל מה שקשור לטקסטורות במקס אני בערך בעמוד החמישים של זה ובדיוק התחלתי לכתוב על הפקודה הזאת אז כשאני אגמור מתישהו יהיה הסבר יותר ברור ומפורט לגבי האזניים הם עדיין בעיתיות לי כי הם לא חלק אורגני מהפרצוף (מידלתי אותו ב-spline - surface) אז גם יש בעיה מבחינת טקסטורה של תמיד מתאימה לצבע הכללי וגם מבחינת המידול אוזן ריאליסטית היא לא דבר פשוט וגם מבחינת אנימציה בגלל שהיא לא חלק מהפרצוף אם אני משתמש במורפר האוזן לא תזוז לי עם כל הפנים (לא שיש לאוזניים תזוזות ענקיות אבל גם תזוזות קטנות הם מסובכות) אז למי שיש פתרונות אני אשמח לשמוע

ejay

New member
אני חושב שכדאי פשוט

לבצע collape to editable mesh לאוזן, ולחבר אותה ידנית לראש.. זה דורש עבודה, אבל זאת הדרך היחידה להבטיח אחידות טקסטורה, רצף פני שטח, ויכולת הנפשה. גם אני יוצר אזניים בנפרד בד´כ בגלל המורכבות שלהן (לעזאזל, זה מסובך יותר מראש שלם) ומחבר אותן לראש אחרי שסיימתי לעבוד עליו. לגבי unwrap -אני משתמש בפלאגאין חופשי בשם texporter שעושה את אותה עבודה, אבל הוא נוח ופשוט יותר לעבודה לדעתי. בוחרים אובייקט, מגדירים את הרזולוציה של הטקסטורה, והוא יוצר את הקובץ המתאים עם הwireframe. התוכנה יודעת לפרוש את הוויירפריים בצורה נכונה (לחצות פוליגונים באמצע וכו´) ואפשר לקודד את נטיית פני השטח באמצעות צבע כך שהעבודה על גבי הטקסטורה הזאת נוחה יותר.

אתה יכול להסביר לי איך משתמשים בפלא

אני פשוט לא מוצא איפה אני מפעיל את הלפאג אין לאיפה בדיוק הוא מתווסף

ejay

New member
אם אתה מדבר על greeble -

זה מודיפייר רגיל שמפעילים על אובייקט קיים. אם אתה מדבר על Texporter- מגיעים לזה דרך הutilities , זה לא מודיפייר.

בעיה חדשה

משום מה אני לא מצליח להפעיל אף פלאג אין אצלי, אחרי שאני נכנס למנהל הפלגאינים מסמן את מי שאני רוצה ואומר לו לטעון הוא לא עושה כלום הפלאג אין נשאר אדום אם למישהו יש פתרונים אז אני צריך אותם תודה

Mr Boggy Man

New member
תנסה ללחוץ אנטר...

לפעמים ה3D Max עושה בעיות, אז הוא שולח הודעה שבעזרת באגים קטנים היא מעין "בלתי-נראית". אפשר לראות את קצוות ההודעה אבל השאר לא רואים... לי בכל אופן זה פטר את הבעיה של הAVI.

למעלה