בעיית אבטחה....

snowbol

New member
בעיית אבטחה....

שלום לכם! אנא עיזרו לי, לאחרונה מנסים לפרוץ יותר ויותר אנשים למחשב שלי,יש לי תוכנה שמאתרת אותם ואיפה הם נמצאים ומציגה לי את הIP שלהם!... עכשיו מה שאני רוצה זה להתנקם בהם!!!,האם יש איזו תוכנה מבוססת אי פי שתיתן לי להשתלט להם על המחשב או לתקוע אותו או משהו כזה... אולי זה ילמד אותם לקח...בבקשה אם אתם יודעים תענו... בתודה מראש

eladeladelad

New member
שלום

גם לי פרצו למחשב אתה בבקשה בבקשה יכול לתת לי את שם התוכנה שמראה את ה-IP של הפורץ פליז ותודה מראש

mop666

New member
אמממממממ

אין לכם מה לדאוג בקשר לסריקות הם לא מנסים לפרוץ לכם ספציפית הם מריצים סריקה כדי לבדוק על מי מונח טרוין ומי שכן אז נכנסים אליו ואם לא יהיה עליכם טרויין אז אין לכם מה לדאוג בקשר לסריקות האלה בשר לתוכנה מה שהוא מתכוון זה שהפייר וואל שלו אומר אין לך מה לעשות עם זה אתה יכול לכוון שזה לא יודיע לך יותר ככה תיהיה יותר שקט אם אתה רוצה לבדוק אם מישהוא מחובר אליך איזה פורטים פתוחים וכו אני ממליץ לך להישתמש ב x-netstate

snowbol

New member
אני לא רוצה...

אני רוצה לפרוץ אליהם בחזרה...לא לדעת איזה פורטים פתוחים... האם יש איזה תוכנה כזאת? משהו כמו pc -anywhere רק שהיא לא תהיה חייבת להיות מותקנת בצד השני ואני אוכל לגשת למחשב שלו בעזרת ה אי פי שלו

אין תוכנה כזאת אבל אתה יכול לבזבז

את זמנך ולחפש. אין לך כל כך על מה להתנקם, בסה"כ עשו עליך סריקת פורטים ואני לא חושב שיש אפילו בעיה חוקית עם זה. לפני שלמדת קצת יותר תזהר איפה אתה מחפש עזרה, שלא תמצא את עצמך מסייע למישהו לפרוץ לך למחשב בזמן שהוא כביכול מלמד אותך

snowbol

New member
אני לא רוצה...

אני רוצה לפרוץ אליהם בחזרה...לא לדעת איזה פורטים פתוחים... האם יש איזה תוכנה כזאת? משהו כמו pc -anywhere רק שהיא לא תהיה חייבת להיות מותקנת בצד השני ואני אוכל לגשת למחשב שלו בעזרת ה אי פי שלו

mop666

New member
יש דרך לפרוץ דרך גו טו מיי פיסי

אבל אתה תצטרך ללמוד הרבה חוץ מזה שאף אחד פה לא יסביר לך איך לפרוץ כי הפורום הזה נגד זה אתה יכול לנסות להיתלונן (לא שזה עוזר הרבה) אבל תנסה

למעלה