בעייה

richard cory

New member
בעייה

ככה, לגבי המפגש, יש לי כל כוונה לבוא למפגש ב19, אבל זה קצת בעייתי. יש לי פעילות חנוכה מה18 עד ה20. אז סגרתי עם המדריך שאני אבוא ליום הראשון של הפעילות ואחזור ביום השני בבוקר. הבעייה היא שאמא שלי חושבת שהפעילות היא עד ה19 ושאני אמור לחזור ב19 הבייתה. משמע אם אני בא למפגש אני אצטרך להיסחב עם שני תיקים כבדים ולהסתובב איתם בעזריאלי-לא כיף גדול. לגבי הפיתרון הפשוט והטריוואלי של לספר לאמא שלי על המפגש-לא בא בחשבון, סיפרתי לה על הנטיות המיניות שלי והיא לא קיבלה את זה יפה (מצד שני אני כותב את ההודעה מהבית שלי ולא מבית דרור אז מצבי לא כל כך רע). אם אני אספר לה על המפגש אין סיכוי שהיא תתן לי ללכת. היא הבהירה לי באופן שלא משתמע לשני פנים שהיא לא רוצה לשמוע על זה שום דבר כל עוד אני מתגורר תחת קורת גג שהיא משלמת עליה משכנתה. הצעות מישהו?

Greeny16

New member
אתה יכול לבוא עם התיקים:)

גם אני מגיע עם איזה תיק גדול.. אני יושן אצל חבר שלי ואולי אצל ידידה שלי...כמה ימים.. זה לא כזה נורא...אתה משאיר את זה באיזה פינה על המרפסת...וזהו:) כי כולם למעלה...אפח'ד לא יחטט או יקח לך...

Greeny16

New member
אוי שקט!

את יודעת שכל מפגש אני בא עם תיק וכל הזמן אני משאיר אותו על הגג אפילו אם אני מסתובב לי בתוך הקניון

כי אתה חושב שאני...

חברת שמירה =/ משהההההההההההההההההה, אני רוצה כבר לראות אותך!!!!!!!!1111 אחדאחד

probably

New member
אל תהיה היפראקטיבי?

פשוט תתישב לך ותשתדל לא ללכת יותר מידי ממקום למקום ואז לא תצטרך לסחוב את התיקים כל פעם. :). הלוואי והיה לי רעיון יותר טוב.

למעלה