בעייה

fox28

New member
בעייה

כידוע אני לא סובלת את מקום עבודתי אבל בהעדר רצון להיות מובטלת אני לא מתפטרת מיוזמתי. אתמול קרה משהו שהעלה את חמתי ורציתי לדעת כיצד אתן הייתן מתנהגות אחת העובדות היותר בכירות אצלנו קראה לי לשיחה ואמרה שאחת הקוראות התלוננה בפניה שיש לי ריח רע מהגוף בשעת העבודה! אותה עובדת ביקשה ממני בעדינות לא להפגע ולהתיחס לדברים כהערה בונה. ואמרה לי לדאוג יותר לעניין הזיעה. הייתי בהלם והגבתי שם היא היתה ניגשת אלי הייתי מקללת אותה וכולי. אני בשוק מהחוצפה של אותה קורא. מה לעשות? לברר מי היא ולקלל אותה ולהסתכן בפיטורין? או להבליג ולהמשחך הלאה החוצפה של אנשים לא יודעת גבולות . קשה לעבוד עם קהל מה לעשות? פוקס שנשבר לה שהכל חרה וכלום לא הולך לה

a gift of love1

New member
ללא נושא

אני מבינה אותך. יודעת כמה שזה פוגע ומכעיס אבל לא. את לא תגרמי לפיטוריך בידיים שלך. תמשיכי הלאה. תראי שאת לא שמה שאת לוקחת את זה בסבבה. עם כל הקושי שכרוך בכך. יבוא יום פוקס שכן ילך למרות שעכשיו הכל ניראה חרא. תמיד יש את האור בקצה המנהרה. בהצלחה חברה. איתך בלב ובמחשבות.......

../images/Emo201.gif

יכולה להבין את התחושה האיומה שבדאי הרגשת כשאמרו לך דבר כזה. גם אם זה נאמר כביקורת בונה, אין ספק שזה משהו שלא קל לשמוע. יחד עם זאת, ועם כל הקושי - אני לא חושבת שקללות ואגרסיביות הם פתרון שיקדם אותך. קודם כל, שווה לבדוק - לְמה את מייחסת את הדבר שנאמר? האם באמת יש כאן בקורת בונה, כלומר - האם יש משהו בדברי העובדת? [אולי גם התנאים במקום גורמים לכך - אין מספיק איוורור, אנשים מחממים את החדר יתר על המידה?] בשביל עצמך, ובשביל שיפור המצב שלך בסביבתך החברתית, שווה להיות מודע ולשפר מה שאפשר. אני חושבת שצריך להיזהר מלצבוע מייד את כל עולמך בשחור - ייתכן שדווקא ניסתה לעזור, לסייע לך, להרחיב את האופציה שלה לתקשר איתך כשהיא במחיצתך. ייתכן גם שמדובר במישהי עם אף סופר רגיש - שיש לך סף מאוד נמוך לתדרי ריח. בקיצור - נסי להוציא מזה את הטוב, ובודאי לא להתסכן בפיטורין ולוותר על עבודה בשל כך. הרי העבודה הזו חשובה לך ...

למעלה