בעייה..!!

mariik

New member
בעייה..!!

או קיי חברה. יש לי בעיה אני משתמש בתוכנה Logic platinum והחלטתי לעבוד לקיובייס SX3 הכל טוב הורדתי את התוכנ מהאינטרנט כמו שצריך התקנתי אותה וכשאני ניכנס לתתוכנה לאחר זמן קצת ופץ לי חלון שגיעה שאומר ליסגור את התוכנה (Dont send כולם מכירים את זה) עכשיו זה רושם שיש איזה בעיה בקובץ הזה: C:\DOCUME~1\Marik\LOCALS~1\Temp\20eb_appcompat.txt וקופץ עוד חלון שגיעה של קיובייס ורושם שם: A serious problem has occurred: pleas try to save your song under another name and then restart cubasesx3.exe. If this problem persists pleas contact steinberg technial support with a description of wat you do to create this problem, and the created file C:\program files\steinberg\cubase sx 3\cubasesx3.log אין לי מושג מה הבעיה ומה צריך לעשות אולי למישהו הייתה פעם אותה בעיה ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד. תודה רבה.

parnar

New member
נסה למחוק ולהתקין מחדש

או שיש תוכנת רקע שמפריעה לתוכנה לעלות

mariik

New member
כבר ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים

וזה לא עזר. לא יודע יכול להיות שתוכנות מפריעות הלוגיק פלטינומ אצלי מותקן גם מה זה כבר יכול להיות? תיראה אם היה לי גרוש על התחת הייתי קונה את התוכנה המקורית אבל אין כסף אני גם ככה עכשיו צריך לקנות קומפרסור ואני כבר מוציא כסף אין לי עוד. טוב כניראה אני ישאר עם לוגיק לא נורא. תוכנה טובה מאוד.! ואולי אם מישהו עדיין יודע את הבעיה או משהו שאפשר לתקן אז אני ישמח לישמוע. תודה.

למעלה