בעייה

היי

אני לא יכולה להגיד לך כמה פעמים טעו בשם שלי! הדרך הטובה ביותר היא לתקן! ולעמוד על שלך שזה השם שלך... היה לי מורה שהיה לו קשה עם השם שלי אז הוא קרא לי בשם משפחה שגם זה בסדר כי הוא הלך עם השם משפחה שלו כי הוא לא אהב את השם הפרטי שלו... באטריס

בעייה

נתחיל מזה שקוראים לי אורון ואני בת.בכל מקום שאני הולכת לא היה בנאדם שלא התבלבל קראו לי כבר-אור,אורי,אורלי,רוני,רונה,לירון,אורית ומה לא?כל דבר חוץ מאורון.מה לעשות?המרצה שלי עדיין קורא לי רונה וזו כיתה קטנה למען השם.אני אתחיל ללכת עם מדבקה והשם שלי עליה מנוקד. נו מה זה שם כל כך מכוער?

Islington

New member
מכוער לא, יוצא דופן כן.

כל פעם שאת פוגשת מישהו חדש, תציגי את עצמך ותגידי גם מה פירוש השם (בהנחה שאת יודעת, כי אני לא, אפילו בדקתי במילון שמות). בעניין המרצה, שימי את הבושה בצד, תגשי אליו אחרי שיעור ותגידי לו שהשם שלך הוא לא רונה ולא שרה, אלא אורון, גם מרצים הם בני אדם.

resputin

New member
"הם אומרים שמיכאל זה שם של בן.."

אורון זה לא שם מכוער כלל, פשוט ייחודי. אם את אוהבת את השם שלך ורוצה להקרא כפי שקוראים לך, דאגי שיעשו זאת. *לוקח אוויר* אני אשתמש בעצה של אודטה.. הייתה מישהי שכתבה שהיא שינתה את שמה ואחותה סירבה לאמץ את השם החדש, אז אודטה המליצה לה מתוך סיפור של אישה אחרת, שתתקן אנשים מיידית ופעמיים. בכל פעם שהמרצה קורא לך רונה, תתקני אותו ואף פעמיים. "אורון, אורון." יש אנשים שיתבלבלו, אין מה לעשות, אבל עם קצת דבקות במטרה אנשים שבסביבתך הקבועה ילמדו. מאנשים שלא ממש קבועים, לומדים לפעמים להבליג. אני התרגלתי שאנשים לא מדייקים תמיד בשם שלי. לא נורא..

dana2909

New member
מסכימה

לא לחכות ולא להבליג.. בין השאר זה לא נעים כשמעוותים את השם שלך, הדרכים והצורות השונות שעיוותו לי את השם בעיקר מראה על יצירתיות של אנשים. זה במיוחד מפריע במסגרת מצומצמת, כי זה די מראה על חוסר תשומת לב וחוסר אכפתיות.. אז בכל פעם שהוא טוען.. לתקן אותו, בלי להתבייש!! באותו הרגע! בסוף זה יקלט, בתקווה...

האגס 1

New member
אני מכיר את הבעיה שלך

מעצמי ואפילו מכיר אותה יותר מדי טוב. במשך השנים פיתחתי כל מיני טכניקות אלגנטיות כדי לתקן אנשים שבאופן כרוני טועים בשם שלי. בהזדמנות הראשונה שיש לי אני נותן להם איזשהו חומר כתוב, או רושם להם את מס' הטלפון שלי לצורך איזה עניין שלא יהיה, וכך כבדרך אגב אני רושם גם את השם שלי. זו, אגב, גם דרך להתמודד עם אנשים ששוכחים שמות ושנדמה לך שהם שכחו איך קוראים לך. כשהדינמיקה בינים לבין אותו אדם היא טובה, אני פשוט מתקן אותו ישירות לגבי שמי - אבל זה מאוד תלוי עם מי אתה עושה את זה.

כשהייתי ילד בבית ספר ../images/Emo20.gif

מאד קינאתי בילדים שקראו להם "אבי" או "דני", ואף אחד לא טועה באיות שמם.

למעלה