בעייה..

BaBy LiS

New member
בעייה..

כאילו הרוב זאת לא הבעייה שלי אבל אני לא יכולה לשתוק שזה קורה לחברה הכי טופה שילי....=\ לשם העיניין נקרא לה
ולו
&
רבו.. הם ניפרדו.. ואני השלמתי ביניהם... הוא אמר לי שמאז שהם ניפרדו [3 ימים] הוא התחיל לצאת עם עוד 2.. וכאילו הוא אמר לי שהוא אוהב אותה.. ושהוא יעזוב את 2 הקרצצות.. וכאילו עכשיו הם בשבוע ניסיון.. אורלי דיברה איתו.. והוא אמר שהוא לא מתכוון לעזוב אותם כי הם רק בשבוע ניסיון..
אוהבת את
והוא אמר שהוא אוהב אותה.. וכאילו הבעייה שלי אם זה לספר לה או לא..?!?! כי 99% שזה לא יעבוד.. היא אחת מבין 2 החברות ההכי טובות שלי ואני לא רוצה שהיא תפגע.. והוא הוא ידיד טוב שלי.. וכאילו אני לא יודעת מה לעשות...
בלעע.. אם אני לא יספר זה מה שיקרה כמו מ שקרה עם איתי... נריב והיא תבכה הרבה... ואני לא רוצה שהיא תבכה... לא אכפת לי שהיא תעלב עליי שאני מתערבת.. אבל אני לא אוצה שהיא תפגע... ואני אני כבר קרה לי אתזה שרוב היום בכיתי ולא עשיתי כלום אפילו לא אכלתי ואני לא רוצה שזה מה שיקרה...=\ לוף יו... ליסוש..

סושי

אני חושבת שניתן להם זמן ולא נומרלה..כי א. את יודעת שה רק יפגע בה יותר ב. כי אולי בכלל לא יצליח השבוע ניסיון הזה אז למה לדפוק אותם?! אני בכל זאת לאר אומרת לה כלום אם את אומרת לה משו אני לא איתך.. סורי לוף יו מאוד מאוד אורלושי

תני להם זמן...

חכי ושימי לב למה זה מתפתח ואז תוכלי 'לנכות בצעדים' הנחוצים (איזה לשון יש לי...חחחחח)

sh53

New member
למה את צריכה לפתור לכולם את הבעיות?

למה את צריכה לקחת את זה על הכתפיים שלך? האם הלב שלך לא מספיק כואב ושבור? מדובר בשבוע נסיון, לא תקופה ארוכה ביותר, אז אולי השבוע הזה יסתיים מהר ויסתיים טוב, אז למה בכלל לדבר על כך שהוא יצא עם 2 בחורות? אם תספרי מי אומר שבטוח שהיא תאמין לך? לפעמים אהבה עיוורת כל כך שאנשים לא מוכנים לשמוע את האמת ולראות את המציאות. הם שומעים מה שהם רוצים לשמוע ורואים רק מה שנוח להם, אז מה יצא אם תספרי לה על מה שקורה? בקיצור בינתיים עדיף להשאיר את הדברים כמו שהם.

למעלה