בעייה

mishi777

New member
בעייה

אני וחבר שלי כמעט 4 שנים ביחד והובא לידעתי הדבר הבא: חבר שלי לא מרגיש מסופק מהקשר מכמה סיבות: *כשהוא פונה אלי לעזרה אני לא מספקת לו פתרון או עיצה לבעיות שלו במיוחד לבעיות הקשורות למערכת היחסים שלנו למרות שכשאני פונה אליו יש לו תמיד פתרונות\עצות שאני לא מיישמת *אני לא תמיד מקשיבה לו ועושה הפוך במודע ממה שהוא אומר.בנוסף אני לא זוכרת מה שהוא אומר לי בניגוד לאחרים שגם אם הם אומרים לי דברים שטוטיים אני עדיין זוכרת *אני מחפשת פגמים במה שהוא אומר בין אם זה לחפש באינטרנט תשובה לבין לשאול אנשים אחרים.. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? איך אני יכולה להפסיק להתערב בין אנשים????אכפת לי מהם מאוד ולפי דעתי הם סובלים מאותו מצב קיים...אבל כשאני מתערבת אז הם מסתדרים אבל אני יוצאת הרעה והסכסכנית

גרא.

New member
mishi777,מערכת היחסים ביניכם,לא מובנת.הובא

לידעתך מידע שבו מדווח או חושף החבר שלך זה 4 שנים,למישהוא על מערכת היחסים ביניכם? האמנם? התחושה שלי מפנייתך הזו והקודמת,שאין לכם מה לחפש ביחד.זו אינה חברות אמת,במיוחד לאור היחס שלו כלפייך.אם היה לו משהוא לומר לך עלייך,הוא היה חייב לדבר איתך ישירות,ולא לערב אדם שלישי.במצב ענינים כזה,או הזה,גם אם לא נוח לשמוע,כדאי לסיים את החברות הזו.שהיא נידונה כנראה לכשלון..

mishi777

New member
וחוץ מזה....אולי הוא מתנהג ככה בגללי??

אולי אני אשמה באיך שהוא מתנהג....וזה לא כזה קל כי הוא אוהב אותי(אני יודעת את זה)ואני מאוד אוהבת אותו....זה קל לברוח אבל אני רוצה לתקן כי יש לנו תקופות שאני מרגישה איתו מעולה....

גרא.

New member
mishi777,מה שאתם יכולים לעשות,בכדי לגרום

להתאמה טובה יותר ביניכם,כי חילוקי הדעות,כפי שאת מביאה אותם,אינם נוחים לשניכם,זה במיוחד אם אתם חושבים על עתיד משותף,זה ללכת יחד לטיפול זוגי,שיעזור לגשר/לפשר ולשפר את התקשורת ביניכם.

mishi777

New member
תגובה

הבעיה היא ששנינו סטודנטים ואין לנו כסף ללכת לטיפול זוגי שכל טיפול עולה בסביבות 150 או 180 שקל וגם כשהעלתי את הפתרון הזה חבר שלי אמר שהוא הזוי אבל אני לא זוכרת מה הייתה הסיבה שהוא אמר את זה יש סיכוי שיש מטפלים זוגיים בחינם???כי אני יודעת שיש פסיכולוגים בחינם בבריאות הנפש

גרא.

New member
mishi777,הפתרון כמעט הכרחי במצב שלכם,לבטח

אינו הזוי.ללכת חטיפול בכדי לבדוק ולשקם מערכת יחסים צולעת,אין בכך שום פסול.כסטודנטים,אפשר לבדוק את האפשרות לקבל טיפול זול במיוחד בקליניקה הפסיכולוגית של האוניברסיטה בה אתם לומדים,או בכל אוניברסיטה אחרת.אפשר גם לפנות לתחנה לטיפול משפחתי שיש ליד כל לשכת רווחה.במידה ואתם זכאים לטיפול שכן אינכם לפי שעה משפחה,אולי משפחה בדרך.

mishi777

New member
באוניברסיטה זה עולה 180 ש"ח לטיפול אחד!!

וברור שאנחנו לא נצטרך רק טיפול אחד..זה יקח כמה מפגשים

למעלה