בעייה...

בעייה...

אני יודעת שרופא זה הכי טוב ויש לי כבר תור ליום שישי לגניקולוג...אבל סתם מעניין אותי חוות דעת בינתיים אולי בנות שהיו במצבי... קודם כל אני נוטלת גלולות כבר 3 חודשים(מליאן) הכל טוב ויפה...כשחבר שלי גומר בפנים אני מרגישה ממש שורף כזה...ואי אפשר לעשות סיבוב שני עד שאני עושה מקלחת או משו...יש מצב שזה רגישות לזרע? יש דבר כזה? או שפשוט יש לי איזה פטריה שמה או דלקת או משו?=/ זה קרה למישהי? שחבר שלה גמר ושרף לה? עכשיו לבעיה שניה שזה מה שהכי מטריד אותי...ועל זה אני הולכת גם לגניקולוג אבל בכל מקרה... כמה ימים לפני המחזור ניסיתי לשכב עם חבר שלי הצלחנו אבל נורא כאב לי הרגשתי הרגשה מוזרה כזאתי בפנים...חשבנו שזה רגיש בגלל שאני תכף מקבלת מחזור...המחזור כבר עבר וניסינו לשכב גם אחריו אבל עדין כואב ושורף...זה אף פעם לא היה ככה...ובנוסף שורף לי כשאני עושה פיפי....אני כמעט בטוחה שיש לי דלקת...יכול להיות שזה משהו אחר? וגניקולוג יכול לעזור לי במקרה גם ששורף לי לעשות פיפי? או שבשביל זה צריך בדיקות שתן או משהו? מצטערת מראש על התוכן הלא נעים אבל חשוב לי דעות של אנשים...דעה של רופא נשמע ביום שישי...תודה :)
 

martinn

New member
זה יכול להיות המון דברים

יכול להיות ששורף לך בכלל החיכוך, או כי את לא רטובה.. ויכול מאוד להיות שיש לך דלקת בשתן. אנטיביוטיקה צ'יק צ'ק וזה עובר- רק תדאגי למרוח משחה וגינלית בשביל למנוע פיטריה
 
אחרי שתיהיה אצל הגיניקולוג תוכלי לספר מה הוא

אמר לך בקשר לזה שזרע שורף לך
 
שלום..

לפי דעתי יכול להיות שיש לך פטרייה בנרתיק ובגלל זה צורב לך שאת עושה פיפי. או שיכול להיות קצת משהו יותר מורכב ובגלל זה כואב לך שאתם עושים סקס... יש מצב שיש לך פציעה בתור הנרתיק.. כולם כאן מעלים השערות לאור ניסיונם, אבל תשובה ודאית תקבלי מהגניקולוג שלך.. בהצלחה ותעדכני..
 
אז ככה:

תנסי אחרי שהוא גומר תנקי טוב טוב את האיזור, אפילו עם מגבונים [יש כאלה מיוחדים- מגבונים אינטימיים.. ] אם זה עדיין שורף כנראה זה רגישות לזרע אם זה ככה מההתחלה, אם לא אז אולי יובש/דלקת/פטריה.
 
למעלה