בעייה של מסך כחול

bonbonori

New member
בעייה של מסך כחול

שלום, אני מנסה להתחיל לשחק בפרו אוולושיין 8 החדש, ומשום מה כשאני לוחץ על המשחק הוא מתחיל להיפתח ואז מופיע לי מסך כחול וחייבים לעשות ריסט. יש לי מחשב נייד HP בעל כרטיס מסך של NVIDIA 7400 GO. במסך הכחול רשום הרבה דברים והדברים המעניינים: driver_irql_not_less_or_equal ולמטה יש מלא מספרים במספרים בלי הסוגרים רשום כמה אפסים ובסוף D1. בתוך הסוגרים רשום רק אפסים עם X אחרי הראשון אם אני לא טועה-ככה זה בכולם. בשני רשום אפסים עם 2 בסוף. בשלישי רשום עם 8 בסוף. וברביעי רשום עם 0 בסוף. לפני הכל רשומה המילה STOP. מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי גם את הכרטיס מסך שלי. תודה לעוזרים

bonbonori

New member
למה לא מובן?

הסברתי כשאני מנסה להריץ את המשחק פרו 2008 אני מקבל מסך כחול עם הפירוט שאני זוכר מאותו מסך.

Y. Welis

New member
איזו מערכת הפעלה?

סביר שאתה צריך לעדכן את דרייבר כרטיס המסך. אם אתה עם ויסטה, זה יהיה אולי בעייתי.

bonbonori

New member
אני עם XP

והדרייבר מעודכן לפי האתר המיוחד שהביאו לי פעם שזה דרייברים של כרטיסי מסך אחרים אבל זה מעודכן ועובד טוב. כל המשחקים עובדים לי רק הפרו עושה כאלה בעיות.

bar666xp

New member
אם כן נסה גם לעשות בדיקת זיכרון...

יש תוכנות חינמיות להורדה.. או שתוריד את UBCD או הריינס בוט CD... אבל ב95% אחוז שזה נובע מבעיה בזיכרון הוירטואלי של WINDOWS.

bonbonori

New member
ואיך מסדרים את הזיכרון הוירטואלי?

תאמת בחיפושים בגוגל קראתי על זה ועשיתי מה שהיה כתוב. היה כתוב ללכת שם להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ולשנות בלי קובץ החלפה. לעשות ריסט. ואז לשנות שינוהל ע"י מערכת. זה מה שעשיתי. אצלי יש שני מחיצות-C וD אז רק בD שמתי בסוף קובץ החלפה כי הבנתי שהכי טוב שזה יהיה במחיצה לא של מערכת ההפעלה. זה לא סידר את הבעיה. קשה לי להאמין שיש בעיה פיזית בזכרונות כי זה קורה רק בהפעלת המשחק הזה. בכל שאר המשחקים הכל טוב כולל ביושוק, באטלפילד ושאר המשחקים.

bonbonori

New member
אף אחד לא יודע אולי?

חברה בקשה אם מישהו יכול לעזור. זה מאוד חשוב לי

למעלה