בעייה של חברה שלי...

בעייה של חברה שלי...

היי! מממצף? אצלי הכל פסיידר אבל לחברה שלי לא ממש.. היא עכשיו אצלי וזאת החברה שחיכיתי לה כל החופש...(מי שנמצא איתי בקשר יודע...) אז ככה.... יש לה חבר... היא נמצאת איתו חודשיים ומשו... אבל היא לא אוהבת אותו... היא אוהבת את חבר של חבר שלה... אני יודעת כמה שזה נשמע דבילי זה אמיתי... והם חברים טובים... אם היא תעזוב את חבר שלה חבר שלה והילד שהיא אוהבת יריבו... והיא פוחדת לפגוע בחבר שלה... החברה לשעבר של מי שהיא אוהבת אמרה לה שיש סיכוי בינייהם... (בינה לבין מי שהיא אוהבת...) אז היא שואלת מה לעשות? לפגוע בחבר שלה ולהסתכן בריב....?

היי!!

היי בובות מה קורה? טוב אז ככה... זאת באמת בעייה קשה ומסובכת..אז אני אגיד מה אני הייתי עושה במקום... אני מדברת בשמך חחח אני הייתי מדברת עם חבר א' (זה שאני כבר חודשיים איתו) ומסבירה לו שזה כבר לא ממש הולך לנו ושבזמן האחרון אני נידלקתי על חבר שלו.. ואני רוצה לנסות להיות בקשר עם חבר ב' (חבר של חבר שלי) .. ושאם הוא אוהב אותי הוא צריך להבין... ושגם אם אנחנו נישאר חברים כלום לא ילך והכול יישאר כמו שהיה.. ושאפשר להישאר ידידים טובים מאוד... או..... שאפשר להרוג את חבר א' ולחיות באושר ועושר עם חבר ב'.... סתם... ( משעמם לי...) מקווה שעזרתי לכן...או לחברה שלך...

PEACE FOR ALL

New member
אולי זה כבר מאוחר מדיי....

אבל אני אנסה לעזור בכל זאת. קודם כל, אני ממש לא מקנאה בך. המצב הזה באמת לא נעים. זה שאת צריכה להפרד מחבר שלך, זה בטוח. בלי שום קשר לזה שאת אוהבת את חבר שלו, את צריכה להפרד ממנו. אם את לא אוהבת אותו, אין שום סיבה שתהיו ביחד. את גם פוגעת בו ככה. בקשר לחבר שלו (זה שאת אוהבת), אני לא כל כך יודעת מה להגיד. כי מצד אחד, אני רוצה להגיד לך שתלכי ותהיי איתו ושהאהבה באה מעל הכל. אבל מצד שני, אני יודעת שאני לא הייתי עושה את זה. אין שום סיכויי שהייתי הולכת עם חבר טוב של חבר שלי. הייתי מוותרת על זה. אבל תראי, אני לא מכירה את חבר שלך ואת חבר שלו. יכול להיות שחבר שלך ייתמוך בזה. אני לא יודעת.. תעשי מה שאת מרגישה. באמת. זה אחד מהמקרים האלה, שאי אפשר לייעץ שום דבר, בלי שמכירים את האנשים. אם את חושבת שחבר שלך יקבל את זה יפה ולא ייפגע, לכי על זה! אבל אם את חושבת שהוא כן ייפגע, את צריכה לחשוב טוב טוב עם עצמך. תחליטי מה יותר חשוב לך. הרגשות של חבר שלך, או האהבה שלך אל חבר שלו. ואם את כן מחליטה ללכת עם חבר שלו למרות שהוא ייפגע, שלא יהיו לך שום ייסורי מצפון! תהיי שלמה עם ההחלטה שלך! בסופו של דבר, חבר שלך ייתגבר על זה. מקווה שעזרתי.. ותעדכני אותנו. בהצלחה!

nobodys girl

New member
תחשבי על זה ככה

אם הם חברים טובים, ולחבר שלך באמת אכפת ממך... אז אין מצב עם החבר. לדעתי כדאי להפרד מהחבר כי זה לא הוגן להיות עם אחד ולרצות את השני בהצלחה

למעלה