בעייה שיש לי עם הsandisk E260 Sansa 4 G

בעייה שיש לי עם הsandisk E260 Sansa 4 G

יש לי בעייה עם הנגן שלי בתקופה האחרונה הוא לא מצליח לקרוא לי את כל סוגי(MP3 וכו...) השירים ובמקום הוא רושם לי unknowm והשאלה שלי היא כזאת אך אני עושה שנגן שלי יקרא את כל הסוגי השירים או מה הפיתרון לסכרן את השירים ההנגן שלי יקרא את השירים אשמח נורא לתשובה ולעזרה .....

את מה אני צריך לעדכן???

עשיתי לו עכון תכונה והוא לא פתר לי את הבעייה הבעייה היחידיה ששירים מסויים הוא לא קורא אמרו לי שאני צריך להגדיר אותם מחדש או משהו בסגנון אך אני עושה את זה ???

tweeg

New member
שאלה

*הוא לא קורא את השירים או את שמות השירים? *האם השירים הם mp3 בקידוד נפוץ? *האם שמות השירים הם בעיברית *אם הבעיה היא בשמות השירים אתה צריך לעדכן את התגיות ע"י alt+3 בווינאמפ,ועידכון שם האומן+שם השיר *אם הבעיה היא בקריאה של הקבצים(והם כמו שכתבתי ב2) ועדכון לא עזר,אז נראה לי כדאי לשלוח את המכשיר לתיקון

השירים הם ב....

גם באנגלית וגם בעברית יש שירים שהוא כן משמיע לי ויש כאלה שהוא נותן לי עליהם (לא ידוע)Unknown ואותם הוא לא משמיע

tweeg

New member
אממ

*כולם mp3? *קידוד נפוץ? *נשמעים על המחשב? *יש להם מאפיין משותף כלשהו? *אתה בטוח שעידכנת את הנגן? אם מדובר על שירים ספציפים אז כנראה יש בהם בעיה כלשהי תחפש מאפין משותף לכולם

אני רוצה להודות לך הבעייה נפתרה לי בזכותך ו..

באמת תודה על הזמן וההשקעה שנתת לי על הבעייה שלי....יהונתן

הקידוד של ווינאפ היה לא טוב (ALT+3) ו...

היה חסר גם לקבצנים עידכון פרטי שיר וכו...אני רוצה באמת להודות לך על העזרה אתה אחד התותחים ח"ח על הידע.....

למעלה