בעייה רצינית

gabizon79

New member
בעייה רצינית../images/Emo123.gif

יש לי קוקר ספניאל הוא כבר בן 10 ומאז שהוא בן חודשיים הוא אצלי. הרגישות שלי לנושא בעליי חיים גברה מאד כל שנה ושנה שהוא איתי, הוא עבר איתי 3 ערים והיה צמוד אלי,בקיצור אחי. לפניי יומיים הלכתי לאסוף ידידה שלי, בינתיים יצאתי מהרכב לעשן סיגרייה-לגיטימי לא? בזמן שאני מחכה אני שומע נביוחת ובכי מזוויע של גורי כלבים, הלכתי למקור הרעש וגיליתי חנות בע"ח רגילה לכל דבר, יותר מידי רגילה,5 גורים יפיפיים של שארפיי כלואים הכלוב שלא מספיק לאוגרים... הרגשתי חרא ורחמים על הקטנים, ניגשתי לבעל החנות,אדם אידיוט בפני עצמו, והסברתי לו בצורה הכי רגועה והגיונית שיש שלהחזיק בע"ח בתנאים כאלה זה לא אנושי, מה גם הסיכוי שיחלו במחלות גבוהה יותר וכך הם ימותו(הייתי חייב לחרטט אותו בקטע שזה יציק לו כלכלית), קיבלתי ת'תגובה שציפיתי לה ה"כוס עמק למה מי אתה בכלל מיתערב לי בחנות הפרטית שלי...", לא יכולתי להתאפק ופתחתי את הכלוב רק שהקטנים ישפכו החוצה..בסופו של עיניין אחרי ריב צפוי ובירורים במשטרה, היום, הוא פשוט מחביא ואתם בתןך החנות, עכשיו בכלל אין להם אוויר צח. הסיפור הזה הוא רק דוגמא למה שקורה בכל הארץ, זה דבר מגעיל שמנוהל ע"י אנשים חסרי כל קשר לאנושיות שחוץ מכסף מבחינתם מדובר בבשר שחיתות. לא יודע למה אני כותב את זה פה זה בטח לא יעזור, אבל מאז אותה תקרית אני לא מיתקרב לחנויות האלה, המראה הזה לא בא לי טוב. צער בעלי חיים לא מניפים אצבע, ניסיתי. אני מבקש מאנשים שמתעניינים בכלבים ורוצים להביא להם אחד, על תקנו מהחארות האלה, זה רק ידרבן אותם להביא ולכלוא עוד.

lilithmm

New member
ראית את קצה הקרחון

כרגע על פי הידוע לי יש המון מחלות גורים מחנויות והמוכרים לא משקיעים בטיפול וטרינרי והכלבים מתים להם בחנות. מדובר בד"כ ביבוא ממזרח אירופה. הגורים מופרדים מהאם בגיל מוקדם ביותר, ומוחזקים בתנאים של חיות משק. אני מחזקת את דבריך וקוראת לא לקנות בע"ח מחנויות, ובמיוחד לא כלבים. ובמיוחד לא מתוך רחמים, כי כל רכישת כלב/חתול מחנות מעודדת את הסוחרים הללו להתאכזר בעוד כלבים. לקנות כלב מחנות זה לתמוך בהתעללות. בכל מקרה של אחזקת בעלי חיים בחנויות בתנאים לא סבירים יש לפנות לרפ"ק שאול מימון. באתר לאיכות הסביבה יש הסבר לגבי תנאי אחזקה של בע"ח בחנויות.

miromiro

New member
אשריקו-ההודעה שלך העלתה בי שוב-

את אותה תחושת בחילה מהולה בכעס שאני חש בקירבתן של החנויות האלו-עשרות אוגרים צפופים בכלוב קטן,מאות תוכים מסוגים שונים נלחמים על רפרוף כנפיים שהמקום הקטן לא מאפשר להם, גורי כלבים וחתולים, שוכבים אפטיים מיואשים בתוך כלובים מטונפים....וכמו שלילית אמרה זה קצה הקרחון. אני מחרים חנויות אלו וקונה מזון לכלבים שלי רק בחנויות שלא מוכרות גם בעלי-חיים, אם ננהג כולנו כך נוכל לחסל את התופעה המבישה והדוחה הזאת, אמן!!!

למעלה