בעייה, רוצה עצה

בעייה, רוצה עצה

החתולה שלי סובלת מדלקת בשתן (לא משהו רציני) , אני עושה מאמצים כבירים על מנת שתשתה מים (מזרקה בבית, מים מנרלים, כמה קרעות מפוזרות, אוכל רטוב, יורינרי וכו..), היא שותה ונותנת שתן והכל טוב ויפה.
א-ב-ל היא אוהבת כל היום לשבת בשמש, היא פשוט לא מוכנה לוותר על זה, אם אני לא נותנת לה היא פשוט מתחילה לבכות וזה ממש מייאש והיא גורמת לי ממש לרחם עלייה.
הקטע שהשמש מייבשת אותה, היא מגיעה למצב שהפרווה מחליפה צבע, היא רותחת ויש ריח של שרוף מהפרווה!!!
אני לא יודעת מה לעשות, אם אני לא פותחת לה את החלון היא פשוט בוכה ועולה על החלון ומנסה לצאת דרך התריסים...
הבריאות שלה מול הריצוי שלה.
אני לא יודעת מה לעשות.

תני לה להנות מהחיים

אם הכל בסדר, היא מטופלת עם אוכל מתאים ושותה, תני לה להתבשם מהאוויר ומהשמש. אנחנו קוראים לזה "להתחרדן". סטרס חשוב במחלה הזו לפחות כמו שתיה, כך שאני אפילו נותן לך הצדקה רפואית, ולא רק מוסרית.
בחתולים בהירי עור ושיער מומלץ למרוח קרם הגנה על האוזניים, בכל זאת האשכנזים רגישים יותר ...
אסף

כן? והיא לא עלולה להתייבש?

זאת שמש ממש חזקה, זה חלון מזרחי אז עד השעה 12 בצהרים היא מקבלת שמש ממש חזקה!
אני ממש דואגת שתשתה כמו שצריך, וכל המאמצים שלי עולים בתוהו אם היא יושבת כל היום בשמש ומייבשת את הנוזלים במקום להוציא אותם בפיפי!

לא נראה לי

אני לא מאמין שחתולה תתייבש מלרבוץ. הרעיון של רשת צל דווקא מוצא חן בעיני בכל מקרה

חשבתי על זה, אבל אז היא תאבד את ההנאה מהשמש

אני מנסה להגביל אותה, לא הכי הולך לי...
אפילו בתמונה, אפשר לראות את הצבע פרווה של הגוף- הוא שונה מהצבע שבראש. טיפ טיפה יותר אדמדם. זה עוד בשעה נורמלית של היום...

למעלה