בעייה קלה

בעייה קלה

למה כשאני מגיב על משהו בפורום בהתחלה אני רואה שהתגובה לא עלתה לפורום ואני מנסה שוב ושוב, פתאום אני רואה שהגבתי בעצם 3 פעמים. מה הפתרון?

הפיתרון לבאג הספצפי שאמרת...

אז מומלץ להתנתק לגמרי מהאינטרנט ורק אחר כך לחזור.

כנראה שעוד לא נתקלתה בבעיה הקשה...

שאתה כותב הודעה קצת ארוכה ומשקיע וסוף סוף שולח ואז הכדור בצד ימין מסתובב ומסתובב ומסתובב והמכשיר מתנתק וכמובן ההודעה לא נשלחה , אוף כמה שזה מעצבן

מה זאת אומרת ? תוכל להסביר יותר

מתי אני עושה את ריקון ומתי אני הטענה מחדש אם תוכל להסביר לי יותר זה יעזור לי מאוד ואני מאמינה שלעוד כמה שניתקלו בבעיה כי אני הבנתי שהיא אפשר לכתוב יותר מבערך 300 תווים -תודה מראש

אז כניראה שלא הבנתי את שאלתך

אני חשבתי שאת מדברת במקרה שכתבת פחות מ300 מילים ופתאום נתקע לך האינטרנט. עכשיו האופציות שהזכרתי לעיל נמצאות כשאת גולשת בקטגורית אפשרויות

שיSY

New member
מה פתאום!

זה לא קשור בכלל! ריקון המאגר מרוקן את "תיק שירות". וטעינה חוזרת זה רק ימשיך להציף. הפיתרון שלא יהיה הצפות זה , לעשות סימניה במכשיר (כי יש גם בכרטיס סימניה וצריך להכנס דרך כלים שלי וכו`) ואז אחרי שמגיבים והכדור גמר להסתובב, נכנסים לסימניה. וזהו.

גם אתה תסביר לי בבקשה כי לא הבנתי

מתי משתמשים בתיק שרות ? ומה זה הוספת סימניה עם כוכבית ומה זה בלי ? האים אפשר לשלוח הודעה בלי הגבלת תווים אלה כמה שיש באפשרויות ? אם תוכל לחדש לי כל דבר בנושא הזה אשמח מאוד , לי יש 8310 -תודה מראש

BigKay

New member
אהלן. אני יכול לתת לך פתרון רק ההבד

ל בין סימניה עם * שהסימניה נמחק אחרי יציאתך מהאינטרנט, להבדיל מהסימניה בלי ה *

מה פתאום...

הסימניה עם * נמצאת ב "הכלים שלי" שזה נשמר עבורי באתר של אורנג, והסימניה בלי ה * אומרת שזה נמצא ב שירותים ב סימניות.

שיSY

New member
גם לי יש 8310

ישנם הורדות למכשיר שצריכים לינק אז זה נשמר בתיק שירות, ונכנסים לזה משם(כתוב אחזור וזה נכנס). ב. יש אפשרות לשמור סימניה אחרי שנמצאים בפורום או בכל מקום אחר, אז נכנסים ל"אפשרוית" ושם יש "הוספת סימניה" אז יש שם שתי אופציות אחד זה שומר אותו במכשיר, ונכנסים אליו דרך סימניות. ויש שזה שומר בסים וצריך להכנס לכלים שלי, ושם יש סימניות. בקשר לכמות התווים אני ג"כ לא יודע. מקווה שעזרתי. לילה טוב.

תיק שירות למשל נמצא...

ברינגטונים או התמונות בחינם שנמצא באתר של אורנג.

למעלה