בעייה קטנה

DeathlySilence

New member
בעייה קטנה

החלטתי להוריד שיער מהבטן(כל הבטן) עם רצועות השעווה של ויט. החלטתי את זה גם בגלל שזה הפריע לי כשאני ראיתי את זה וגם בגלל הקיץ והים ואולי גם החבר.. ניסיתי את זה על איזור קטן וראיתי שזה בסדר. אבל אני מפחדת משני דברים: אני מפחדת שזה יראה מוזר עם הבגד ים שהבטן חלקה והגב לא לגמרי. אני מפחדת שזה יצמח לאט ויקח זמן עד שאני אוכל להוריד שוב ואז זה יראה מוזר כזה. אני יודעת שאתם לא יכולים לעשות קסם ולהעלים את הבעיות האלה, אבל אולי מישהי או מישהו יודעים מניסיון איך זה. או שיש לכם עצות לגבי מה אפשר לעשות.

tokit

New member
אין לי נסיון עם הבטן..

אבל לדעתי זה לא שונה מבכל מקום אחר.. השיער יצמח לך בחזרה די עדין, כך שלדעתי זה לא יראה מוזר. לגבי ההבדלים בין הבטן לגב - החלטה שלך..

whitetulip

New member
לי יש נסיון

שעווה בבטן בדיוק כמו בכל מקום אחר.. ואני לא חושבת שההבדל עם הגב הוא קריטי אלא אם כן יש לך הרבה שיער בגב.. אם לא אז לא שמים לב בכלל.. רק תעשי טובה ואל תעשי את זה עם הרצועות של ויט... אם את מתעקשת לעשות לבד אז עדיף בשבילך עם שעווה קרה (הויט עלולה לגרות איזורים עדינים מה גם שאצלי היא ממש לא מורידה יפה ואחיד).. תשתמשי בשעווה למיקרו עם הרצועות או הכי טוב ללכת לקוסמטיקאית.. 30 שקל והבטן חלקה בלי סיבוכים..

Mrs big

New member
למה הרצועות של ויט מגרות את העור

יותר משעווה למיקרו?

whitetulip

New member
כי הן לא טבעיות אלא איזה תוצר

כימי (הם טוענים שצמחי אבל לך תדע..|) והן גם אגרסביות יותר לדעתי.. לי פעם נשאר ריבוע אדום על העור ליותר משבוע בגללן... החומר בשעוה קרה הוא יותר טבעי ועדין... אני לפחות נכוויתי מהויט האלה.. מה גם שהן לא מורידות טוב..

Mrs big

New member
קודם כל, אני בת.

שנית כל, נכווית משעווה שלא צריך לחמם?

whitetulip

New member
כן כוויה כימית... ועוד בשפם..

את יכולה לדמיין כמה מגוחכת נראתי :)

whitetulip

New member
ועוד הייתי בחול ולקחו אותי למיון...

והרופא במיון היה כזה חתיך... רק חבל שנאלצתי להסביר לו מה בדיוק עשיתי לעצמי... מאז אני לא מתקרבת לויט...

טוטס

New member
את תכוונת להוריד ממש בכל הבטן?

בעיקרון - אלא אם כן את סובלת משיעור יתר - אין צורך להוריד יותר מהפס באמצע. זה ממש לא כואב ולא עושה מראה מוזר.... השערות בשאר הבטן ובגב הן בהירות ולא רואים אותן! שימי לב רק לכיוון המשיכה - הוא הפוך (כלפי מטה ולא כלפי מעלה - ומצטרפת להמלצה על שעווה קרה.

DeathlySilence

New member
כן, כל הבטן.

השיערות שלי בבטן לא בהירות. אמנם לא רואים אותם מרחוק או משהו והם לא כמו אצל בנים או משהו. אבל נגיד כשאני עם מישהו אני חושבת שזה ייתן לי יותר ביטחון אם תהיה לי בטן חלקה.

את בהחלט יכולה לעשות את זה

אם ניסית על איזור קטן ולא היתה לך בעיה, כנראה שגם בשאר לא תהיה (מבחינת רגישות לרצועות). קחי רק בחשבון שבהתחלה זה יראה יפה מאוד, אבל אח"כ זה צומח, וצריך "לתחזק". אני ממליצה לך לקרצף את הגוף בליפה בשבועות הקרובים כי לא נעים שהשערות צומחות לתוך העור או עושות בליטות כאלה כשהן צומחות.

LuNa MaJnUnA

New member
שווה לגמרי../images/Emo45.gif

עשיתי פעמיים שלוש (אני פחות או יותר במצב שלך) וזה בקושי צומח כבר.

Time To Go

New member
ממ איך זה יכול להיות שזה לא גודל אב

אבל הפס באיזור החזה גודל פי 2 אם מתעסקים עם זה? מה ההבדל בין הפס לאורך כל הבטן לבין מה שבין החזה?..

נועצוק

New member
תנסי לחמצן קודם ולראות איך זה, אם

לא מספק אותך אז תורידי, לדעתי כדאי אצל קוסמטיקאית ולא לבד בבית, שלא יווצרו לך שטפי דם. לי החימצון עזר מאד.

למעלה