בעייה קטנה כגדולה.....

NEHZAPUTIN

New member
בעייה קטנה כגדולה.....

יש לי חברה כבר חודש וחצי... הבעייה החלה כשאימא שלה שמעה על הסיסטיק פיברוזיס ומאז היא מכניסה לבת שלה כל מיני שטויות לראש כמו תוחלת חיים של 25 שנה וכו´... זה עוד מילא אבל היא בעצמה פוסלת אותי בגלל המחלה שלי... מה עושים????

מסדרים את הראש האדמוני שלה....

למען האמת נחזפוטין.. אני חושבת שהבעיה שלה היא שהיא חושבת יותר מדי על כך שמחר.. הבת שלה אולי... מתחתנת.. מי יודע.. אולי הזוג הנחמד ינשא יום אחד .. אבל... היא בטוחה כ"כ שהבחור הולך למות מחרתיים ושהבת שלה תיפגע ולא תצא מזה, עד שהיא מרגישה שאם היא לא תאהב את הבחור אולי איפהשהוא זה ישפיע על הילדה, אולי היא תוותר עליו אם היא לא תאהב אותו בעצמה... לדעתי.. אתה אולי צריך יותר להיפתח לידה.. לדבר איתה יותר... בכל הזדמנות שיש לך, אם אתה רוצה אתה גם יכול להגיע לעניין המחלה, אולי אפילו ישירות להפנות אותה לכאן, אולי למקורות הנכונים שמראים לה את טעותה.. ואולי .. רק אולי.. אופטימי.. ישנה את גישתה.. :) בהצלחה.. מכל הלב... :) שלך.. :)

משמישית

New member
עדיף לחתוך עכשיו

אני מניסיון אישי מייעצת לך כבר עכשיו לעזוב את הבחורה הזו, מאוד קשא ( אם אפשרי כלל ) יהיה לשנות את דעת אמא, הבת מושפעת מאוד מדעת האם גם אם בהתחלה היא לא מסקימה איתה. לכן האם לאט לאט תשפיע על החברה שלך עד שלבסוף תפרדו ( וסליחה על האופטימיות ). אז עזוב אותך מכל השטויות האלה ותחפש בחורה אחרת, יש הרבה דגות בים!!!

sunbeam

New member
לא לחתוך!! ../images/Emo14.gif

מה פתאום לחתוך? בשום אופן לא! אתה חבר של הבחורה או של אמא שלה? אתה עומד להתחתן איתה בקרוב? אני מניחה שלא.... אז מה הבעיה? אתה אוהב אותה? אז אל תתן לאמא שלה לקלקל לכם את החגיגה! היא תתרגל! ואם לא זבש"ה! אם החברה שלך אוהבת אותך היא תהיה איתך ולא משנה מה אמא שלה תגיד.

NEHZAPUTIN

New member
תודה על התגובות....

ולמען האמת... מאוד שמחתי לקבל את התגובה שלך סנבים מפני שאיפשהו היא חיזקה משהו שבאמת האמנתי בו... בכל מקרה תודה לך על עוד מספר דברים אני מניח שיש לך מושג על מה אני מדבר.... בריאות לכולם :)

למעלה