בעייה עם qword 5.1

segaldov

New member
בעייה עם qword 5.1

היי חברים! אתם בטח תוכלו לעזור במקום בו cutting edge הרימו ידיים: התקנתי qoffice 5.1 על windows95 עם word/excel 2000. excel - הכל עובד כמו שעון. word - אני לא מקבל את התפריט של qword בתוך ה- word. cutting edge אמרו לבטל את normal.dot עשיתי זאת וזה לא עוזר. אז הם אמרו - אין מה לעשות. אז מה אני בכל זאת יכול לעשות?

ron-ben

New member
אולי אצליח לפתור לך את הבעיה..

לאחר שסיימת לערוך מסמך ב- WORD, סגור אותו. פתח את ה- QUICKOFFICE DESKTOP וקרא למסמך דרך ADD DOCUMENT. לאחר שמירה המסמך אצלך בפאלם לאחר הסנכרון הבא. רון

גיא רוט

New member
ואם זה לא עובד..

בתוך Word: תפריט כלים -> מאקרו -> פקודות מאקרו הרץ את מאקרו auto_open והוא יצור לך את התפריט של Quickword

avibo

New member
הפתרון של גיא הוא הנכון כי דרך

QuickOffice desktop אתה יכול להגדיר סינכרון של מסמכי וורד אל קויקוורד וכן להגדיר קישור קבוע. אבל בשביל לקרוא קובץ קויקוורד לתוך וורד אתה צריך את המקרו שגיא ציין. נראה לי שהחברה לא הבינה אותך - האם כתבת שאתה מישראל? במקרה כזה הם עונים אוטומטית שאין להם פתרון.

ron-ben

New member
רק להשכלה הכללית

אין כל בעיה לפתוח קובץ קוויקוורד מתוך הדסקטופ. דבל קליק על שם הקובץ בדסקטופ והקובץ הפאלמי נפתח בתוך הוורד, אמנם ללא שמו אלא כקובץ חדש אבל נפתח.. רון

ron-ben

New member
גיא, עזרה !!! עכשיו יש לי בעיה

גיא עד הבוקר החיים היו נפלאים... ומה קרה אז ?? ניסיתי להשתכלל וליישם את המלצתך. הכל עבד טיפ טופ והתקבל הסרגל של QUICKOFFICE אלא מה בעיה קטנה אחת.המאקרו הזה תוקע לי את מעבד התמלילים. כל פעם שאני מנסה לפתוח את WORD במצב רגיל אני מקבל הודעת שגיעה שמחייבת סגירת היישום. בדרכים עקיפות אני מצליח להגיע למסמכי ה-WORD שלי רק לאחר פתיחת קבצי QUICKWORD דרך ה- QUICKOFFICE DESKTOP. בקיצור איך אני מבטל את פקודת המאקרו האוטומטית שמפעילה את QUICKWORD. אני רוצה לבטל את האפשרות של יצירת מסמכי QUICKWORD ישירות מתוך ה- WORD. אני מאד רוצה להזהר מהסרה כללית של תוכנת ה- QUICK OFFICE מאחר וכרגע היא משמשת לי "גשר" הגישה היחיד אל WORD. אם אאבד גם את הקשר העקום הזה אני...... בדכאון עמוק רון

avivgr

New member
אולי יש לך אופיס 97?

כי זו עלולה להיות הבעיה... אביב

ron-ben

New member
WORD 2000 . עד הבוקר עבד...

..פרפקט עם ה-QUICKOFFICE. הפעלת המקרו הארור הזה יצרה את הבעיה... איך חוזרים לאחור ?.

ron-ben

New member
עדיין זקוק לעזרה

עושה רושם שהפעלת המקרו גרמה לתקלה בקובץ ההפעלה WINWORD.EXE וכעת אני מצליח להגיע ל WORD רק בדרך עקיפה דרך פתיחת מסמכי QUICKWORD. חשבתי על התקנה מחודשת של WORD אבל זה מחייב הסרה של כל ה- OFFICE והתקנתו מחדש. מה יקרה לכל האינפורמציה ב- OUTLOOK ? האם ניתן רק להסיר את ה-WORD ולהתקינו מחדש ? רון

avivgr

New member
אולי

תנסה לשנות את שם הקובץ QWORD.DOT לסיומת אחרת או למחוק אותו. זה די הימור אבל אולי יעבוד. אתה יכול להסיר רק את הוורד ולהתקין מחדש. אביב

למעלה