בעייה עם הקצה??

udianco

New member
בעייה עם הקצה??

קניתי מקל סנוקר ויש לי בעייה עם הקצה שמכה בכדור...הוא שטוח מידי!! רציתי לדעת מאיזה חומר עשוי בד"כ הקצה ומה ניתן לעשות כדי לעגל אותו?? תודה מראש למשיבים...אודי.

9ball master

New member
"הקצה"...

מכונה טיפ ועשוי מעור. ניתן לעצב אותו עם כל כלי שיוף, מנייר זכוכית ועד שופין ישנם כלים אשר מיוצרים במיוחד עבור עיצוב הטיפ ובעזרתם ניתן לעצב את הטיפ במהירות ובצורה סימטרית ומדוייקת.

lior02010201

New member
לפי דעתי כדאי לך לקנות טיפ

חדש... הרגילים לא יקרים במיוחד זה עדיף מאשר לעשות זאת לבד באופן חובבני

9ball master

New member
??????

לקנות טיפ חדש???? ואז מה???? גם אותו צריך להדביק על המקל וגם אותו צריך לעצב.... כל טיפ מאבד את הצורה שלו תוך כדי שימוש וצריך לעצב אותו מידי פעם.. אם הטיפ לא גמור לגמרי אז אין טעם להחליף סתם....

lior02010201

New member
לפי מה שהבנתי המקל שלו חדש לגמרי

לכן אולי בכלל החנות תתקן את זה בעצמה...

9ball master

New member
הרבה מקלות חדשים

בעיקר מקלות זולים מגיעים עם טיפ שטוח ולא מעוצב. זה לא תפקיד החנות לתחזק את הטיפ עבור השחקן...

lior02010201

New member
ואתה ממליץ לחובבן לעצב לעצמו? בלי

שהוא ראה בחיים שלו איך עושים את זה?

9ball master

New member
איך אתה חושב ש....

מקצוען למד לעשות זאת.... לא מנסים אז לא מצליחים.... מקסימום מחליפים טיפ

Anin17

New member
אני יודע על מה אתה מדבר

כנראה יש לך מקל סנוקר זול הטיפים השטוחים האלו עשויים מגומי קשיח ותמיד מגיעים עם המקלות הזולים אני לא הייתי משקיע בעיצוב שלו והייתי קונה אחד איכותי מעור של מסטר (חשוב אנגלי ולא סיני)

9ball master

New member
גומי.....

מאיפה הגעת לזה??? אין טיפים מגומי.... רק עור ישנם טיפים שהם סגסוגת של עור וחומר קשה שמיועד למקלות פתיחה וכן טיפים עשויים מ phenoloc (אותו חומר ממנו עשויים הכדורים) אשר גם מיועדים למקלות פתיחה, אבל אין גומי..... הטיפים הטובים ביותר מיוצרים ביפן ובארה"ב, לא ידוע לי על טיפים שמיוצרים באנגליה.... למה שאתה קורא master קוראים בעצם elk master והם מיוצרים בשיקגו ע"י tweeten.....

Anin17

New member
בטח שישנם טיפים מגומי קשיח מאוד

חלק גדול מהמקלות מסין מגיע איתם ראיתי עשרות מקלות כאלו עם טיפים כאלו MASTER אכן מיוצרים בארה"ב ולא באנגליה כפי שציינתי מקודם

למעלה