בעייה עם הבואה

bishbash1

New member
בעייה עם הבואה

יש לי בואה בת חצי שנה בערך האכלתי כבר שבוע שני ועכשיו היא צריכה לאכול שוב אבל היא עדיין לא חרבנה לתת לה לאכול יש מצב שהיא חולה?

שובל09

New member
אל תדאג...

לוקח להן זמן לעכל את האוכל.. בכל מקרה תבדוק שהטמפ' גבוהות ושלא קר שם... אולי זו הסיבה.. בגדול אין לך מה לדאוג...

אתה יכול להאכיל

אתה יכול להאכיל,אם לא תקבל ממנה מתנה מסריחה תוך שבוע תעשב לה אמבטיה חמימה של מס' דקות ותגביר קצת את הלחות בטרריום.

naja

New member
הכל בסדר.

רק תתעלם מהעצות הגרועות בנוגע לאמבטיה ופשוט תן לה את זמן לעכל.

T M Y

New member
בואות... במקרה הזה..

מנסיון אישי עם הנחש בואה מחרבנת פעם בחודש.. אצלי ואצל חברים שדגידלו ככה זה בכול אופן.. כול 3-5 ארוחות קיבלתי הפתעה לא נעימה..

בואות

אסף,אם לא רואים מבואה שאוכלת כל שבוע צואה במשך חודש (ו4 האכלות) עדיין אין מקום לעשות אמבטיה לנחש/להגביר לחות כדי לזרז את העניינים? אם לא אז מתי כן יש מקום לדאגה?

naja

New member
זה תלוי בגטדל הנחש ובגודל הטרף.

בבוגרות אפשר לחכות בשקט את החודשיים לפני שמתחילים לחשוש מעצירות אבל בכל מקרה, לעשות אמבטיות שבוע אחרי האכילה, כשהטרף עוד לא התעכל לגמרי זו טעות גדולה מאוד.

אז אם יש...

אז אם יש חשש לעצירות יש להפסיק להאכיל ? חוץ מזה רציתי לדעת מה הגורם לעצירות,יכול להיות שאין מספיק לחות? נוכחתי לדעת שאפילו ריסוס הבואה מעודד אותה לחרבן.

naja

New member
אם יש חשש לעצירות רצוי לא להאכיל.

אני לא ממש יודע מה הסיבות העיקריות לעצירות מאחר ולא יצא לי להתעסק עם הבעיה הזו.

רן333

New member
קישור מעניין בנושא עצירות

האמנם לא מדובר בבואות, אבל כן באי-הפרשת צואה. והקישור (יש להעתיק לחלון הדפדפן): http://www.vpi.com/VPIMailBag/vsforum.asp?fid=300&ftid=[filtername]&fvt=1&gid=[groupname]&iaction=2506&lst=&mid=841&mvt=1&nAction=2950&tid=[configname]&uid=[userloginname]&forumview=1&frm=1&ftc=[page_folder]&fte=&mte=&st=&sb=&so=0&valuetosearch=constipated&action=3250

למעלה