בעייה מתסכלת

Shlosi

New member
בעייה מתסכלת

אבא שלי נפצע לפני כמעט שנתיים- ריסק את עצם הירך, והיה במצב שהוא לא יכול היה ללכת כמעט בכלל. אחרי שהוא השתקם ועכשיו הוא רק צולע הוא חשב על כמה וכמה עסקים שהוא יכול להשתלב בהם, כי מן הסתם בזמן הפציעה פיטרו אותו מהעבודה שלו בהום סנטר. בסוף הוא החליט לבנות מריצות נוי מעץ ואדניות פרחים לחצרות בבתים פרטיים. הוא הקים עסק קטן, בנה עד היום כ-35 חתיכות, ואף אחד לא קנה אפילו מריצה אחת. עכשיו הוא נורא מבואס והוא החליט לסגור את העסק אחרי השקעה של בערך 20 אלף שקל. אם מישהו יוכל לתת לי רעיון איך למכור את המריצות או לשווק אותן אני אודה לו מאוד. תודה רבה.

עדנה מ

New member
כמה הוא מבקש עבור

כל אחד מהפריטים שבתמונה שצירפת

Shlosi

New member
אז ככה...

עבור האדנית בלי הגלגלים 250 שקל, המריצה עם הגלגל 300, והנגרר עם 2 הגלגלים 350. כמובן זה מעץ איכותי וצבוע 4 פעמים (!!!), וזה מיועד לגינות או לסלונים....

Michelle1

New member
אדניות יפיפיות

אני משוכנעת שיש להן שוק. צריך לדעת להגיע אליו. פרסום (אפילו בלוחות השונים של מכירות, יש באינטרנט המון לוחות חינמיים) שווק אצל גננים, משתלות, מעצבי גינות, חנויות לכלי בית ומתנות מקוריים. תכין לך רשימת כל המשתלות באיזורך, תציע להם להחזיק כמה אדניות בקונסיגנציה כדי לחוש אם יש ביקוש. כנ"ל אצל גננים. ניתן גם להשתתף בירידי אמנים כדי לקבל חשיפה. השווק דורש לא פחות יצירתיות מאשר הבניה של האדניות המקסימות האלה. בהצלחה!

Shlosi

New member
זה קצת בעייתי...

הוא כבר לקח כמה מריצות ונתן ל-8 משתלות באיזור, ולא נמכרה אפילו אחת... יש לך מושג על ירידים כאלה, או חנויות שתהיינה מוכנות במוצרים כאלה?

gitta

New member
תוספת עיצובית קטנה

תשנה את מראה המריצות הללו ותשדרג אותן. למשל, תקנה שבלונות לצביעת פרחים, או צורות קישוטיות שונות, בהום סנטר או בחנויות לעזרים אמנותיים (בדרום ת"א). תצטייד בכמה צבעים בסיסיים ותקשט את העגלות בפרחים עדינים בצדדים ומלפנים. ציורים כאלה רואים על רהיטים כפריים באירופה, ועכשיו גם בארץ. מכיוון שאתה חייל ואין לך זמן להתרוצץ בין החנויות, אולי תפתח אתר חינמי באינטרנט ותפרסם את העגלות החמודות הללו. בהצלחה לכם!

bel011

New member
צריך לתשאל את אותן משתלות:האם

אף אחד לא התעניין? אז הבעייה במוצר ואז כדאי להבין מה בדיוק מפריע. האם התענינו אבל לא קנו כאשר שמעו מחיר? - הבעייה במחיר בלי בדיקה לעומק, קשה לדעת היכן בדיוק הבעייה.

אלי חדש

New member
כנראה שהבעיה במחיר

להשקיע 300 ש"ח במריצה דקורטיבית זה קצת הרבה כסף. אפילו שהיא איכותית ותחזיק שנים רבות. צריך לנסות להוזיל את העלויות ואת המחיר על מנת שאנשים יקנו את זה. המוצר יפה מאוד ודקורטיבי - המחיר מרתיע.

shlumbergera

New member
המחיר סביר מאד עבור עבודת יד מעץ

באיכות גבוהה ובגימור מצויין. דווקא לא הייתי חושבת להוריד מחירים. זה למכור בחינם. הייתי הולכת לחפש את הלקוחות העשירים, אלה שיודעים מה זו איכות ומוכנים לשלם הרבה. בטח לא בחנויות הסטנדרטיות. אפילו להעמיד מריצה כזו בחנות יוקרתית לבגדים, למלא בצמחים ולשים מחיר - יכול להזיז את הענין.

StinkBug

New member
אני עובד בחברה שמיבאת מסין

מוצרי נוי לגן. וזו בדיוק הבעיה- מביאים במחירים נמוכים מריצות, אדניות וכו' מה ששובר את השוק המקומי וחבל. מהניסיון שלי יש בעיה לשים מוצרים מכל סוג במשתלה ולחכות שהם ימכרו בעצמם- שיטת קונסיגנציה. אם בעל המשתלה לא רכש את המריצות אז כמה שזה נשמע מגוחך אין לו אינטרס למכור אותן (וזה בדוק); לכן צריך לחייב אותו לפחות על אחוז מסוים מהמוצרים שמספקים לו ולאפשר לו אחוז החזרה כלשהו בסוף העונה.

אולי לא בא להם מריצות?

לא קונים מריצות? אולי אנשים לא רוצים מריצות... למה לא לקחת את כל הידע והכשרון ולנסות לייצר מוצרים חלופיים ולגלות מה אנשים כן רוצים. נכון, מדובר בשאלת מליון הדולר, אבל אם לא שואלים אותה לא יודעים את התשובה. מכירה מדרחוב נחלת בנימין? כמעט כל אחד מהאנשים שיושבים שם עשה בהתחלה דברים אחרים. לא קנו אותם. אז הוא שינה, חיפש, גיוון, ובסוף מצא את הדבר שהוא יכול לייצר ואנשים מוכנים לקנות. בהצלחה לכולם

למעלה