בעייה מציקה במיו 558

AmiDebesh

New member
בעייה מציקה במיו 558

כל התחלת עבודה מחייבת אותי מאתמול בסופט ריסט. אחרי הריסט המחשב עובד ללא בעייה. בסיום עבודה כיבוי יזום או לאחר ההשהיה המחשב נכנס למצב המתנה. כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המכשב נדלק ונתקע. איילת זה בטח לא קורה בפאלם נכון?
כאמור במצב הזה סופט ריסט וממשיכים... מה עושים?

AYELET1

New member
ברוררררר שלא ../images/Emo3.gif

האמת שזה דווקא כן קורה, כשאני משתוללת יותר מדי עם נסיונות בתופעה כזו בדיוק לא נתקלתי, אבל ריסטים תכופים או ריסט בעליה של תוכנה מסויימת והפתרון במצב כזה הוא הארד ריסט והתקנה סבלנית של התוכנות אני מניחה שאתה יודע (לא שואלת ולא מעניין אותי
Just FYI...) שתוכנות פרוצות עלולות לגרום לתופעות כאלו

AmiDebesh

New member
כמובן שאני יודע ומשום כך אני יודע

שלא זאת הבעייה. אני מעריך גם שבאינטליום יגידו לי שזאת הבעיית תכנה. השאלה היא האם יש כלים כמו בפי סי רגיל לבדוק בעיות חומרה כמו זדיקת זיכרונות לדוגמא?

AmiDebesh

New member
אחרי הרד ריסט

וללא שום תכנה נוספת (מלבד העברית) המצב ללא שינוי כלומר צריך ככל הנראה להגיע לאינטליום. זאת שבוע לפני נסיעה לחו"ל... מקווה שיוכלו לפתור הבעייה במקום.

AYELET1

New member
גם אני מקווה. בהצלחה

וספר באמת... יכול ליהיות שמשהו בעברית נדפק? אני מניחה שהיא צרובה על הפלאש, כך שלא הסרת והתקנת אותה מחדש

AmiDebesh

New member
לצערי אותו הדבר גם ללא

כרטיסי הזיכרון המחשב ערום ולא מתפקד. אולי זה טוב מכיוון שאינטליום לא ישלחו אותי לחפש פיתרונות במקומות אחרים. חוץ מזה שהגיבוי שלי על ה-CF

AmiDebesh

New member
אותו דבר...../images/Emo122.gif

עכשיו הכל בידי אינטליום. כמובן שאדווח על מהות הבעייה ועל השירות. האמת שמניסיון העבר אני אופטימי.

AmiDebesh

New member
המשך הטיפול

לאחר התייעצות עם הדר מאינטליום, שהסתיימה עם פירמוט הפלאש. המצב השתפר אבל עדיין המחשב לא תפקד כמו שצריך. הוא אומנם לא היה תקוע אבל כפתור ההדלקה/כיבוי סירב לכבור את המכשיר. המקסימום שאפשר היה להוציא ממנו (מהכפתור) היה שהוא כיבה את תאורת הרקע. מכיוון שכך החלטתי (למרות שקיבלתי התרעה מצוות אינטליום שאם המכשיר ימצא תקין זה יעלה לי 150 ש"ח) להפקיד את המכשיר בידי המעבדה. המעבדה להפתעתי היא לא של אינטליום אלא ככל הנראה קבלן משנה (אינני זוכר את השם), ומתקנים שם את כל סוגי המחשבים כף יד לפטופס וגם שולחניים. אני (עדיין) מקווה לטוב.

AYELET1

New member
לא מבינה משהו מכל הסיפור...

כפתור ההדלקה אמור לכבות את המכשיר או לא? אם כן- אז דרישתם היא חוצפה ממדרגה עליונה אם לא- למה נתת לתיקון ממה ששמתי לב ההבדלים הם בד"כ במשך הלחיצה (וזה מה שקובע ידלוק או יכבה, למרו ת שעם 558 לא שיחקתי)

AmiDebesh

New member
היום הודיעו לי שמחליפים את המכשיר

כנראה שהתקלה בכל זאת רצינית.

AYELET1

New member
אם ככה אז ההעמדה שלהם את בדיקת

המעבדה בתור מין "הימור " כזה , שעלול היה לעלות לך ב-150 ש"ח, עוד יותר צורמת לטעמי!!!!

AmiDebesh

New member
המיו הוחלף בחדש במעבדת לנטרוניקס

היחס היה מצויין. שאלתי למהות התקלה וההסבר שקיבלתי הוא שברגע שראו שיש תקלה לא ניסו לתקן אלא החליפו מיידית. זהו ועכשיו צריך להתקין הכל מחדש, אבל מסתבר שלפחות לחברי הפורום הקבועים זה עניין לא מדאיג במיוחד,
כך שאני מקווה שגם אצלי הכל יעבור בשלום. האמת היא שבמחשב השולחני שלי אני נוהג לפרמט כל 6-8 חודשים ואין לי בעייה עם זה. כנראה שהכל עניין של תרגולת.

AYELET1

New member
ורק אני ה"נודניקית" סבורה שהיחס

על הפנים
שמחה שלא שילמת את ה-150 ש"ח (שלא מבינה איך בכלל צצו)
אתה תראה שאחרי קצת נסיון תהפול לחיית הארד ריסטים גם במכשיר זה

AmiDebesh

New member
עידכונים לגבי המכשיר החדש

המכשיר ביצע עצמאית 4! HR.פעמיים בהכנסה לעריסה, פעם אחת בהוצאה מהעריסה ופעם אחת שמעתי אותו מצפצף בתיק. חשבתי שיש לי תזכורת אבל כשהוצאתי אותו ראיתי את המסך הראשוני לאיפוס המסך. כל זה ביומיים. מחכה לתשובה של אינטליום

AmiDebesh

New member
שולחים אותי שוב למעבדה לבדיקה

מאחר שהמעבדה לא בודקים במקום, אין לי מה ללכת לשם היום. מה שאומר שאני טס לחו"ל עם מכשיר בעייתי ולא אמין ומתפלל שיחזיק מעמד עד ליום רביעי (מה שלא סביר). ככל הנראה עלי לטוס עם מחשב נייד במקום כדי להרוויח אמינות במקום נוחות. זוועה. משתמשי HP, האם זה כך גם אצלכם?

raananta

New member
ומה עם הרשיון של העברית?!

איך מתבצעת ההעברה של הרשיון? הרי כל תוכנת עברית עם רשיון "מוצמדת" למכשיר אחד בלבד.

למעלה