בעייה מעצבנת

בעייה מעצבנת

הגדרתי במודול משתנה A אני משחק איתו בשני פורמים,עכשיו כשאני עושה למשל A=A+50 הוא מתאפס לי כל פעם מחדש ומוסיף את ה 50 ז"א הוא תמיד מקבל רק את הערך שאני מוסיף לו ולא מתווסף על מה שהיה קודם ,למה זה קורה לי?

erez111

New member
תבדוק.....

זה קורה בעיקר כשמגדירים משתנה נוסף עם אותו שם באחד הפורומים תבדוק טוב אם אין לך עוד A זה גורם לך לאיפוס מחדש כל פעם ארז

eliranh

New member
עוד אפשרות..

אולי form_load לא עשית כמה יהיה שווה ה a כי אם לא תעשה אז הוא יהיה ככה כלום = כלום + 50 כמה יצא?? אז תעשה ב forum_load a = 0 או משו כזה

לא אין אבל יכול להיות ש...

הגדרתי את A כמשתנה מסוג PUBLIC וניסיתי גם GLOBAL וזה לא עובד הגדרתי אותו במודול עכשיו המשוואה A=A+50 נמצאת בתוך פונקציה בתוך SELECT CASE בפורם מסויים זה אומר משהו או שזה אמור לעבוד?

הנה הפונקציה

Private Sub check() If WRD = 2 Then Select Case Words(1) Case "fd" If IsNumeric(Words(2)) Then movement (Words(2) * 15) Case "bk" If IsNumeric(Words(2)) Then movement (-Words(2) * 15) Case "rt" If IsNumeric(Words(2)) Then g = Val(Words(2)) a = a + g rtlt End If Case "lt" If IsNumeric(Words(2)) Then a = a - Val(Words(2)) rtlt End If Case Else MsgBox "Invalid Command" End Select End If End Sub

מי זה?

New member
ניסית להכריז על המשתנה כ STATIC ?

כך בכל כניסה לפונקציה הערך יישמר,מלבד האתחול בהכרזה על המשתנה.

למעלה