בעייה מוזרה

בעייה מוזרה

אני בת כמעט 27 ואני יוצאת עם בחור בגילי זה שלוש שנים גם המשפחה שלו וגם החברים שלו היו מההתחלה נגד הקשר בנינו כי שנינו באים ממעמד שונה. הם היו נגד אבל שתקו כי חשבו שזה יעבור לו. והנה לפני כחודש החבר הציע לי נישואין והסיוט שלי התחיל לפני כשלוש שבועות אחותו של החבר שלי טענה שהיא ראתה אותי בסופר פארם מתנשקת עם מישהו. הסברתי לחבר שזה שקר שאפילו לא היתי שם באותו היום. לפני שבועיים ידידה טובה שלו סיפרה שראתה אותי ליד מקום העבודה שלי מתנשקת עם מישהו נסברתי לחבר שזה שקר בפעמיים האלה הוא האמין לי לפני שבוע בערך יצאתי כהרגלי לרוץ בערב ואבא שלו טען שראה אותי רצה עם בחור ומתנשקת איתו מה שהיה שקר כי רצתי עם שתי חברות פה האמון כבר התחיל להיסדק הקש ששבר את גב הגמל קרה אתמול בעלי מצא ספר שבפנים היתה הקדשה "ללירון אהובתי היחידה מקווה שהספר ימצא חן בעיניך שלך לנצח מוטי" לא קניתי את הספר לא קיבלתי אותו ובטח שאני לא מכירה שום מוטי מישהו שתל אותו החבר משתולל מצד אחד רוצה להאמין לי מצד שני לא מאמין שכולם ישקרו לו ואני מאמינה שזה לא הסוף מה עושים.... אני חושבת אולי לעזוב אותו למרות שאני אוהבת אותי אני לא יכולה לסבול את זה שהוא כועס עלי ולא מאמין לי מצד שני אני גם לא מאשימה אותו....

מאד מוזרה

בהתחלה ,את בת 27 ויוצאת אתו שלוש שנים כולם נגד . אח"כ לפני חודש הוא מציע לך נישואין ואז כולם מנשקים אותך עם כל העולם. ואז פתאום בעלימצא ספר שהושתל אצלך ממוטי אנונימי אחד אלו היו נישואים מהירים מאד. ואז אחרי הנישואין החפוזים,את שוקלת לעזוב אותו כי החבר משתולל ולא מאמין. תקראי עוד פעם מה שכתבת.

barak007

New member
פתרון מוזר.................

לירון מצד אחד כששניים אומרים שאתה שיכור.........יש כנראה מים בתה. מצד שני,כולם מספרים לו סיפורים.......ואת הסברת לו שזה שקר אבל לא שמעתי שהכחשת ?? (או שאולי פיספסתי משהו). וחוץ מזה אם את צודקת,והחבר לא מאמין .....יש לי חשש קל שהסיפורים האלה ימשכו..............אלא אם כן חברך ( שיאמין לך בסוף) יפנה אל משפחתו וחבריו ויאמר להם ח....א....ל...ס את זה ,הוא אמור לעשות.

לא ילך

לא בגלל הסיפור המוזר. בגלל שמיד בתחילתו ציינת שאתם ממעמד שונה. לי נראה שהרקע השונה מהווה גורם מפריע גם אצלך במקום כלשהו וגם אצל משפחתו, כל אחד מכיוון אחר. הם מתנגדים לך ואת חייבת להוכיח שאת ראויה. אחרת לא היית משתמשת במונח "ממעמד שונה".

פלסטיק

New member
יכול להיות פתרון פשוט

יכול להיות שבעלך ראה את הספר שנתן לך הבחור שאת יוצאת איתו 3 שנים? ואחותו של החבר ראתה אותך בסופר פארם עם בעלך? כמה פנים היו לחווה בסרט ההוא?

יקירתי.

נכון שאת לא רוצה לחיות בקן של צרעות ? אפילו אם תבני לך קן הכי כייפי שאפשר.. "הצרעות " יגיעו אלייך

למעלה