בעייה מוזרה

OrphanOfWar

New member
בעייה מוזרה

שלום! לאחרונה ניתקלתי בתופעה מוזרה, שהתחילה במתיחת שריר בגב האמצעי (נדמה לי שזה נקרא "שריר אלכסון", אבל אני לא בטוחה). יכול להיות שמתחתי אותו בשיעור התעמלות...אבל מה, שמתי לב, שבכל פעם שכואב לי שם (לא קורה בזמן מנוחה, אגב) - מצטרפות לעניין תופעות נוספות...נפשיות וגופניות. למשל, חולשה, צורך לישון, בחילות, סוג של דכאון והרגשה ירודה באופן כללי (לאו דוקא כל התופעות ביחד). חשבתי שאולי יש איזו שהיא נגיעה בעצב, אבל לאחר שבסוף השבוע האחרון, אחרי שנפטרתי מאיזו מועקה מסויימת שהיתה לי, הרגשתי הרבה יותר טוב, לכן התחלתי לחשוד שכל העניין בכלל פסיכוסומטי, ושמתיחת השריר היתה טריגר בלבד. כמובן שמייד כשהתחיל שבוע חדש, וחזרו המתחים וכו´ - הבעיה חזרה. בקיצור, אני מחפשת כיוון. חשבתי בהתחלה לפנות לרופא משפחה, אבל ממש לא מתחשק לי לעבור עכשיו מסכת של בדיקות קונוונציונאליות שאולי לא יובילו לכלום. אני אעשה זאת אם אצטרך, אבל אני מעדיפה קודם לשמוע רעיון או שניים שיש לרפואה האלטרנטיבית להציע (או שלא
). תודה בכל מקרה על ההקשבה!

OrphanOfWar

New member
שכחתי לציין גם

תופעות של חרדה, כגון רעידות ודפיקות לב מואצות.

עייפות החומר

שלום רב, קראתי את דברייך ועל פניו נראה כאילו הגוף מסמן לך כי ישנה מצוקה מסויימת, צריך לעצור ו... תמיד תמיד כאשר ישנו חולי פיזי, ולא משנה מהו ובאיזו מערכת מדובר, יש שינוי במצב המנטלי והאמוציונלי. שילוב של רמות אלו מוביל אותנו להבנה עמוקה יותר של מהי אותה הפרעה וכיצד ניתן להחזיר את הגוף לאותו איזון שהופר? הצעתי לך היא לפנות למטפל, כמובן מבחינתי להומאופת, לברר לעומק דברים ולהתחיל בטיפול מקצועי ורציני. בטוחני כי תוכלי לשוב לחיים נורמליים בהקדם. מאחל לך רפואה שלמה שלומי - הומאופתיה קלאסית.

OrphanOfWar

New member
תודה רבה

שמעתי רבות ונפלאות על הומאופתיה. אגב, האם זה נכון, שהאבחון נעשה באמצעות סדרה של שאלות בלבד? כמה זמן בערך לוקח תהליך האבחון?

התשאול ההומאופתי

שלום רב, בהומאופתיה אין מונח כזה של אבחון בכדי לקבל דיאגנוזה (אבחנה) רפואית, המפגש הראשון עם ההומאופת נמשך כשעה וחצי, מטרת הפגישה להכיר את "הבעיות" המרכזיות של המטופל מבחינה פיזית וללמוד להכיר את מצבו המנטלי-אמוציונלי. לא מדובר בסדרת שאלות אלא בשיחה הכוללת מגוון רחב ועמוק של נושאים כמו פחדים, רגשות, מה אוהבים לאכול, נושא של שינה חלומות ועוד ועוד... המטרה היא ללמוד ולהכיר את המטופל בצורה המעמיקה ביותר ולהבין כיצד ניתן לעזור לו ע"י רמדי הומאופתית. את מוזמנת לקורא מעט על עקרונות ההומאופתיה במאמרים בפורום ואם יהיו לך עוד שאלות אשמח לנסות ולעזור. מאחל לך רפואה שלמה שלומי - הואמופתיה קלאסית.

שמש א

New member
גוף - נפש

שלום orphanofwar! כאבי גב אכן נובעים פעמים רבות מלחץ נפשי או מועקה מסוימת. ברגע שהנפש מתוחה ומכווצת, כך גם הגוף הפיזי, בהתאמה. במקרה שלך קיימות מספר אופציות. אחת היא לדבר עם אנשים אהובים או בעלי מקצוע על שמציק ולפרוק את העול והשניה ללכת למטפל במגע (שיאצו, רפלקסולוגיה, טווינה). טיפול במגע כולל תשאול (שיחה מקדימה) וטיפול פיזי חם ואוהב ולכן יענה על הצורך הרגשי והפיזי כאחד. הרבה בריאות ואושר
, שמש

ShirShir

New member
תרשה לי להמליץ--->

על טיפולי רייקי. הרייקי מרגיעה, משחררת, מאזנת, נותנת לנו אפשרות ויכולת להתמודד עם כל מיני מצבים בחיים שעשויים להוציא אותנו מאיזון. ובכל מקרה, זה כיף, זה מפנק, ממלא חיוניות ו"מטעין מצברים".
רפואה שלמה!

למעלה