בעייה מהתחת..

שחרלרט

New member
גש לחייט שמיתעסק עם עור

ותתאים את החליפה למידה שלך.זה לא כזה סיפור גדול לבעל מקצוע. אני עשיתי את זה בארץ גם לשלי ולעוד הרבה לקוחות. התוצאה שיש לך חליפה שושבת עליך בול,הרבה יותר נוח ופחות שפשפות. ועדיין אני שם לפני יום רכיבה ארוך את ה"משחה טוסיק" של הבת שלי (תיזהרו להרים להנחתה יא חארות!!)

MexMex

New member
הנחתה...(../images/Emo3.gif)

מה זה משחת טוסיק? מה לעשות, ילדים אין...

45degrees

New member
KY? ../images/Emo2.gif

45 "שאחרי 2 ילדים כבר יודע מה זה משחת טוסיק" DEGREES

r929

New member
אומו....

איזה מקום הגעת ? תפסיק לתת שיפתחו לך את התחת אז לא ישרוף

lucca227

New member
כן, באמת

מה אתה מפנה את תשומת הלב שלנו לבעיות מהתחת? ספר מה היה במירוץ, אח"כ אולי נמצא מישהו שיטפל בבעיות ה"מיוחדות" שלך. מי בתמונה?

MexMex

New member
קרלו ואריק גאירדו...

תנחש מה קרה במירוץ? ואיך המקסיקני ירד ממקום שני בהקפה השנייה למקום עשירי? נכון, כיביתי את המנוע
לפחות אחרי 9 הקפות, עליתי עד המקום החמישי... ומקום שני בS1, אחרי מאוריציו קרמינטי בסיכום האליפות... ועכשיו יש לנו לוקה משלנו. גם רוכב על הוסאברג, גם דומה לו חלקית, וסגנון הרכיבה? בול אותו הדבר. מ-ד-ה-י-ם. גם כן נתן לי בראש כמובן
ועומר, אגב, למי שמעורה בעניינים, נפסל אתמול! האדיוט יצא עם פנצ'ר לפינאל, ואחרי 5 הקפות (של הובלה, מול הומרו דיאז) עצר למלא אויר. איפה עצר? בכניסה לפיטס, במקום מאוד מסוכן בישורת, בדיוק איפה שמי שלא מצליח לצאת הדוק ופותח רחב, חולף ברביעי פול גז... פרנסואה נתן לו פסילה רבתי של כל המירוץ. חד וחלק. הוא מייד הפסיד את האליפות, ואת הבאלגן שהיה שם קשה לתאר (גם את השמחה לאיד של חלק מהמתחרים
) M.

kramberg

New member
לוקה ההוא גם מטוקרוסר?

מושחתים, מושחתים כל המוטוקרוסרים האלו. אגב, כתוב לו על החליפה מאחורה "נכון" משמע הוא לוקח את הקו הנכון בפניות או שסתם אני עוד מבולבל מנשימת אדי מפלט מהאגזוז של לוני?

MexMex

New member
לא. לחלוטין לא...

קודם כל, כתוב לו שם "נעום" או "נאום", שזה השם שלו, מה לעשות... אלוף מקסיקו בסופרספור ב3 שנים האחרונות. בתמונה פה, שזה ביום האימון שהיה בשבת, זאת היתה הפעם השנייה (!) שלו על אופנוע סופרמוטו, ובכלל, צמיגים שנוגעים בשטח. הרוכב השלישי הכי מהיר ב2 הקט', אחרי עומר והומרו, אשפי שטח ותותחי אספלט. יש לו עתיד גדול בסופרמוטו, אבל בעיות תקציב בשנה הבאה כנראה יגררו אותו בעיקר לסופרספורט, עם ביקורים לא סדירים אצלנו. ההפסד כולו שלנו. M.

MexMex

New member
וואללה ../images/Emo163.gif

רק בסוף היום אתמול הצלחתי לתפוס ת'שם שלו...

lucca227

New member
מי זה?

איזה מסלול זה? ברור שזה לא פגאסו, אבל לא ברור לגמרי שזה לא למינה... נראה כיףףףף!!! יאללה, מתי עוד הפעם? לוקה המקורי

למעלה