בעייה לא נורמלית .

spenser

New member
בעייה לא נורמלית .

מחשבי היקר מודיע לי בכל הדלקה ב"בלו סקרין" כך:"a fatal excepition 0d has occurred at 16bf:000014e3" מיותר להזכיר ששום דבר לא מגיב. ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש אבל באמצע הוא מודיע לי על בעייה באיזה קובץ וסוגר את ההתקנה. ממש לא אכפת לי להפטר מקבצים אז אם מישהו גאון יכול להגיד לי אילו קבצים עשויים להיות הבעייתיים זה יהיה מצויין. אני מבקש בבורותי גם הסבר קצר על מחיקת קבצים דרך הדוס במקרה וצריך. תודה ותודה למי שיעזור וחג שמח לכל קוראי ההודעה.

הנשוי

New member
תיתן קצת יותר פרטים.....

מערכת הפעלה וכו´ כדי שיוכלו לעזור לך דרך אגב ניסית להעלות ווינדוס במצב בטוח??

spenser

New member
עוד פרטים על הבעייה ....

קודם כל תודה לכל מי שעזר אז ככה: מע´ ההפעלה היא ווינדווס98 אכן ניסיתי להפעיל את ווינדוס במצב בטוח אך אותה הודעת שגיאה מופיעה לי..... עשיתי סריקת קבצים מתוך דיסק של ווינדוס98 והמחשב הודיע שאין קבצים בעייתיים.... שמעתי שכשיש בעיה התקנה נוספת של הווינדוס יכולה לאחות את הקבצים הבעיתיים או משהו כזה אך כשניסיתי לעשות זאת, באמצע העברת הקבצים, מופיעה ההודעה הבאה:application error SUWIN caused a general protection fault in module KRNL386.exe at 0001:4pe7 כשמופיעה הודעה זו אין לי ברירה אלא לסגור את ההתקנה. בתקווה לישועה , ספנסר שמודה למצילים.

antidot

New member
זה קורה בד"כ בגלל

זיכרון פגום. אם יש לך כמה צ´יפים של זיכרון, תנסה להריץ התקנה אחרי שאתה מוציא אחד מהם. אם זה חוזר, תוציא את האחר עד שתאתר את הדפוק. אם יש לך רק אחד, תנסה להשיג מחברים. Antid0t

spenser

New member
מה?..............

חברים, אם אפשר הסבר קצר על איך אני עושה את מה שהצעתם. אם הכוונה להיפטר מקבצים מסויימים , תגידו לי אילו עשויים להיות הבעייתיים ואיזו פקודה בדוס תמחוק אותם. האם מחיקת קבצי הווינדוס תעזור? איך עושים זאת? תודה , תודה ושוב תודה לעוזרים, ספנסר.

למעלה