בעייה !!! יש פתרון?

על ה@ש

New member
בעייה !!! יש פתרון?../images/Emo53.gif

טוב אז ככה יש לי ווינדוס מילניום שועשה לי בעיות! אני רוצה להתקין את ווינדוס 98 במקום המילניום ! אבל יש בעייה ניסיתי גם בעזרת תקליטון האיתחול של 98 להתקין וזה לא הולך מפני שכול פעם צצה ההודעה ששהתקנה לא תתבצעה כי מותקנת גרסת ווינדוס חדשה יותר ! ניסיתי להסיר את המילניום דרך הסרת תוכניות אבל היא לא מופיעה שם כי בטעות מחקתי את המידע על הסרת המילניום! וכעת אני לא יכול להסיר אותה יש דרך נוספת שאשר להסיר את המילניום חוץ מהסרת תוכניות אוו שנתקעתי איתה ואין פתרון? אני ממש נואש כי יש לי בעייה רצינית עם המילניום ואני חייב להתקין חזרה את ה98 לכן עם למישהו יש פתרון והא יכול לעזור לי אני יודה לו מקרב לב... בבקשה זה חשוב!

kitt

New member
חזרה לאחור רק ע"י פירמוט המחשב

והתקנה מחדש.

libal

New member
לפני הפרמוט אולי

לפני פרמוט (אם כי מומלץ ) אולי תנסה למחוק את המחיצה WINDOWS - מתוך דיסקט איתחול של WIN98 , מתוך DOS . אם זה לא יעבוד - תמיד אתה יכול לפרמט את ההרד דיסק .

kitt

New member
התוצאה היא אותה תוצאה, למרות

שדוס לא יודע למחוק תת ספריות וקבצים מוסתרים (רק עם תוכנות חיצוניות). עדיין יהיה עליו להתקין הכל מחדש.

libal

New member
לפי מיטב ידיעתי הצנועה

ניתן למחוק מחיצה שלמה עם כל תתי המחיצות בפקודה DELTREE לאחר ניתן להעביר קבצי המערכת של WIN98 בפקודה SYS . אבל לפי דעתי באמת הכי טוב והכי בטוח לפרמט .

kitt

New member
deltree באמת מוחקת תתי ספריות

אך היא פקודה חיצונית, כלומר צריך לקחת את הקובץ שלה ידנית ולשים אותו על דיסקט....

למעלה