בעייה חמורה!!

the hacker 1

New member
בעייה חמורה!!

היום נכנס לי וירוס אין לי מושג איך ואיזה... עכשיו מתי שהוא אמר לי וירוס אלרט אז פתאום הפיירוול למטה והאנטי וירוס למטה נמחקו משורת המשימות... וכשהתקנתי עוד פעם זה מה שאומר לי האנטי וירוס..(מצורפת תמונה!) בבקשה תעזרו לי!!!!!!

uzi2

Active member
אם מערכת הקבצים אצלך היא לא NTFS

אז אני ממליץ לפתוח תיקיה יעודית, בתוך C: ששמה c:\fprt ולתוכה לפתוח את התוכן של ftp://ftp.f-prot.com/pub/dos/fp-313a.zip ואח"כ לפתוח לתוכה את התוכן של ftp://ftp.f-prot.com/pub/fp-def.zip ואח"כ להכנס לאותה תיקיה ולשנות את השם של הקובץ F-Prot.exe ל- fprt.com ואח"כ לפתוח חלון DOS ולהקיש:
c: cd \fprt fprt.com /hard /disinf​
בסוף כל שורה להקיש כמובן <enter>. תאשר לתוכנה למחוק או לנקות את מה שהיא מוצאת. אם במהלך הניקוי יש קבצים שהיא מזהה כנגועים אבל לא מוחקת אותם וגם לא מנקה אותם רשום לעצמך את שמות ומיקומי הקבצים וכן את השם של הוירוס המדובר. אח"כ הפעל מחדש את המחשב. אם בשלב הזה אתה מקבל איזו הודעת שגיאה, על תתרגש, וחזור הנה עם פרטים לגביה או לגבי כל ממצא אחר שהתגלה בנושא.

the hacker 1

New member
לא הבנתי שום דבר!

פשוט נכנס לי וירוס ודפק לי גם את הפיירוול וגם את האנטי וירוס. ואין מה לעשות עכשיו! שיחזרתי מערכת, התקנתי מחקתי הכול!!!! לא עוזר! ומה שכתבת לא הבנתי בכלל!

MrBlueboy

New member
מה לא ברור במה שהוא אמר?

תוריד את שני הקבצים שהוא קישר אליהם, תפרוש את התוכן של שתיהן לתוכך תיקיה חדשה> C:\fprt אח"כ תפתח חלון דוס ותרשום את הפקודות הבאות:
c:\ enter cd\fprt enter fprt.com /hard /disin enter​
תאשר לתוכנה למחוק ולנקות כל מה שהיא מבקשת, ואם אתה מקבל הודעה על קובץ שהיא לא הצליחה למחוק או משהו בסגנון תרשום את שם הקובץ והמיקום ותחזור לכאן עם הפרטים.

the hacker 1

New member
עשיתי מה שאמרתם

ולא עשה כלום רשמתי בדיוק את זה והוא אומר לי bad comand... מה עושים??

uzi2

Active member
הפקודה enter מיותרת, אבל זה היה

צריך לבצע את העבודה עוד לפניה.

uzi2

Active member
סליחה, זה לא היה במכתב שלי, הכוונה

כאשר כתוב enter יש להקיש על מקש ה- enter ולא להקליד enter

uzi2

Active member
אוקיי הנחיות קצת שונות

להתחיל מהתחלה. להוריד את שני הקבצים המדוברים. לפתוח תיקייה fprt בתוך C כך שהמקום שלה יהיה c:\fprt לפתוח את תכולת שני קבצי ה- ZIP לתוך אותה תיקיה, לפי הסדר שהזכרתי במכתב המקורי שלי. לתת לקבצים של fp-def להחליף את הקבצים שהיו שם. אח"כ להכנס לתוך חלון DOS ולהקליד:
c: cd \fprt ren f-prot.exe fprt.com fprt.com /hard /disinf​
לשים לב להקליד תוי רווח. אם רשמת ללא רווחים. למשל: fprt.com/hard/disinf יתכן שזה לא יעבוד ותקבל הודעת שגיאה. כמובן בין כל שורה לשורה יש להקיש על מקש ה- enter.

the hacker 1

New member
הוא סרק

ולא מצא כלום הוא אומר רק שיכול להיות וירוס באיזה קראק שהורדתי אבל זה לא... וזה גם לי בכונן סי זה באי... אז לא קרה שום דבר והמצב אותו דבר... מה עושים?

the hacker 1

New member
וד"א

את השם אני זוכר בערך של הוירוס: w32.hllp זה מה שאני זוכר... ופתאום הסמלים של האנטי וירוס והפיירול לא הופיעו לי בשורה של הסרגל משימות ומה זה נכנסתי ללחץ... ואחרי שהפעלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס היה מאוחר מדי... :( מה אני עושה??

the hacker 1

New member
ה-ק-פ-צ-ה

אף אחד לא יודע מה לעשות הלאה? אין לי אנטי וירוס ולא פיירוול!!!! בבקשה אני מפחד שייכנסו לי עוד וירוסים וזה יהיה יותר גרוע!!

uzi2

Active member
HLLP זו משפחה עניפה של וירוסים

המשמעות של HLLP היא שהוירוס/תולעת נכתב בפסקל (שפת תכנות כלשהי שבעבר היה נפוץ להתייחס אליה כאל שפת תכנות למטרות לימוד). תוכל להריץ שוב איזה אנטיוירוס אונליין ולראות את השם המדוייק של הוירוס, וכן באיזה קובץ הוא יושב. ברשימת הוירוסים שבקישורים, יש אנטיוירוס של Antidote, ואפשר לנסות להוריד אותו ולהריץ אותו. הוא לא מסיר וירוסים אבל הוא מזהה אותם ואפילו שם מדוייק של וירוס ושם מדוייק של הקבצים המדוברים יכול לעזור. כמו כן, בהחלט יתכן שמה שהורדת מקאזה זה ה- downloader של התולעת/וירוס המדוברים. אפשרות אחרת היא להריץ מתוך start/run את הפקודה msconfig ולראות שם בלשונית ה- startup אלו תוכנות מוגדרות להתחיל לרוץ בעת הפעלת המחשב. אפשר אולי להביא הנה צילום של הרשימה (יכול להדרש יותר ממסך אחד של צילום). ננסה לזהות משהו חשוד שהגדיר בחלונות שהיא תעלה אותו עם הפעלת המחשב.

the hacker 1

New member
אוקיי אז....

כמו שהבנתי, אני יכול בינתיים יש לי מקאפי אנטי וירוס ופיירוול אבל אני לא בדיוק מסתדר איתם.. אז להביא בדיקה של מקאפי?

uzi2

Active member
אם מקאפי עובד, אז כן

רק שבד"כ וירוסים שמנטרלים נורטון מנטרלים גם תוכנות אנטיוירוס נפוצות אחרות, אבל כדאי אולי לנסות. לפחות עם הבדיקה אונליין של מקאפי (ראה קישורי הפורום).

the hacker 1

New member
אוקיי אז עשיתי את הבדיקה

והוא לא מצא לי שום דבר... אז מה הבעייה של הנורטון<??? הוא עבד מצויין לפני הוירוס ואני לא יודע מה לעשות... פליז עזרו לי!!

the hacker 1

New member
הקפצה!.............................

מצטער זה פשוט נשאר בדף השני!!! ..............................................................................................................................................................

למעלה