בעייה חמורה למדי...

Shards

New member
בעייה חמורה למדי...

משהו מוזר שקרה לי... פרוייקט קורס בלי שום סיבה נראית לעין, וכשאני פותח אותו שוב, זה כאילו התכנה איבדה קשר עם כרטיס הקול... הסמן מתקדם אבל שום דבר לא מתנגן, אין סימני חיים פרט לסיגנאלים של מידי - שנכנסים נכון לסאמפלר, אבל לא יוצאים. קבצי אודיו לא מושמעים. אפילו השמעה מקדימה של ייבוא קובץ אודיו לא מתנגנת. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו, הפעלתי מחדש את המחשב, את התכנה, אפילו חיברתי מחדש את כרטיס הקול כמה פעמים. זה בעייתי במיוחד כי אני בלחץ זמן לסיים הפקה גדולה לעוד שבוע וחצי וכל העבודה שעשיתי עד כה בלתי נגישה. אודה מאוד אם יש פה מי שיכול לעזור לי... או אם מישהו חושב שהוא יוכל לפתור את הבעייה בביקור בית, אני מוכן לתת תשלום, רק ממש חשוב לי לפתור את הבעייה הזו בקרוב ולהמשיך לעבוד אחרת אני בצרות רציניות. המון תודה, עומרי.

Shards

New member
התכנה אינה מקורית,

אבל עד לפני כמה ימים מעולם לא עשתה בעייה שכזו... כרטיס קול פולסר 3, גרסאת תכנה ניואנדו 3.2.0.

זה בוודאות

באג בגלל חוקיות התוכנה , זה קרה לי פה ושם מהיום שעברתי לגירסא חוקית (לפני 4 וחצי שנים ככה) זה לא קרה יותר המלצה אישית ממני , אם אתה עובד בזה ומשקיע בכרטיס קול משקיע במיקרופון משקיע במוניטורים ומשקיע בפרה אמפ תעשה לעצמך טובה ותשקיע גם בתוכנה קיובייס 4 נמכרת עכשיו ביד שנייה במחירים מגוחכים בגלל יציאת ה5 לשוק שבוע שעבר אני אומר תשקיע 1000 שקל ולך על זה http://act.co.il/classifieds/classified.php?catid=4&subcatid=58 משום מה באתר של אקט נעלמו המחירים אבל בזיכרוני אחד שם מחר ב1000 ואחד ב1400 גמיש , תתקשר לכולם (יש שם גם 2 שמוכרים ב2500 - חחח) בהצלחה אחי

או לחילופין....

אם המעות אינן מצויות בכיסך כרגע, תנסה להסיר ולהתקין את התוכנה הפרוצה שוב. יכול להיות שזה יסתדר.

Shards

New member
אני לא מאמין שמדובר בבעיה בתכנה עצמה-

כי זה קרה רק עם כמה פרוייקטים ספציפיים, התכנה עצמה פועלת כרגיל עם פרוייקטים אחרים... גם הסרתי והתקנתי מחדש ללא הועיל... אבל אני מתכנן לקנות את 5 בקרוב גם ככה. מתי היא תשווק בארץ? עומרי.

למעלה