בעייה דיי רצינית

בעייה דיי רצינית

יש לי גור בן חודשיים... מאד חמוד וחברותי והוא מאד אהב אותי ואת משפחתי... הקיצר נסענו לאילת לשלושה ימים והוא נשאר אצל השכנים ששמרו עליו, לשכנים יש כלבה גורה והם שיחקו שם כל היום לאחר שבאנו חזרה הוא דיי שמח שבאנו אבל מהרגע שהחזרנו אותו הבייתה הוא כל היום לא רוצה לשחק בקושי או להיות איתנו כמו שהיה בעבר אלא רק מנסה לעבור בגדר וללכת לכלבה, יש גדר ולכן הוא לא מצליח אבל שם הוא מבלה ממש את רוב יומו נח או שנח שם או שמנסה לעבור החוצה, אנחנו כל הזמן מנסים לקחת אותו ולשחק איתו והוא בשלו הולך לשם, אני מפחד שזה ימשך ככה... (כבר יומיים שזה ככה) מה עושים??? (יש לי הרגשה שהוא כבר לא אוהב אותי).... עיזרו לי!

lilithmm

New member
../images/Emo20.gifודאי שהכלב שלך אוהב אותך../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif

אבל הוא זקוק גם לחברה כלבית. רצוי לתת להם לשחק ביחד זמן קצוב כל יום, ואולי אפילו יקל עליכם אם יום אתה תטפל בשניהם ויום השכן יטפל בשניהם. אם הוא מתעקש לנסות לעבור לחצר השנייה כדאי לתחום אותו. בהצלחה

ההצעה טובה אך...

לא נראה לי שזה באמת מה שנעשה כיוון שלא תמיד השכנים בבית... אממ מסתומרת לתחום אותו??

enbalush

New member
הכלב שלך מאוהב

תזכר שאלו היו 3 ימים אינטנסיבים... תבוא מדי פעם אליהם, או תשאל, אם אפשר להפגיש ביניהם כשהם לא בבית (אם היא בחצר) אני מקווה שהיא תהיה מעוקרת בעתיד וששלך יהיה מסורס... חוץ מזה יעבור לו, רק תשים לב שהוא לא אפאתי, לא אוכל ושותה, שזה לא יהיו סימני מחלה.

אז לצערי

הכלב שלי חלה במשהו!! הוא ממש רזה כי הוא לא אוכל בקושי אז הוא היום באיפוזיה ויש לו תרופות שיעדדו אצלו תיאבון מקווה שזה יצליח!

למעלה