בעייה דחופה

aharona

New member
בעייה דחופה

לכלבה שלי יש אדמומית באזור הבטן והמצב אף מחמיר. אני כבר לא משחררת אותה כבר תקופה ארוכה בשל החשש שזה אלרגיה ממשהו בגינה אבל זה לא עוזר. אין לה פרעושים אבל היא מתגרדת נורא ועושה רושם שהאדמומיות מחמירה. בפעם האחרונה שהתיעצתי עם וטרינר, הוא ביקש שלא אשחרר אותה בדשא לתקופה מסויימת אבל זה לא עוזר. אני בכל מקרה איאלץ להגיע אליו שוב בסוף השבוע כי עושה רושם שהיא ממש סובלת מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם עוד מישהו מכיר את התופעה ומה ניתן לעשות כדי להרגיע את המקום

טל קר

New member
הגיע הזמן להתיעץ שוב עם וטרינר.

אדמומית זה לא ממש סימפטום ספציפי. זו יכולה להיות דלקת/אלרגיה נניח למזון/פרזיט אחר מלבד פרעושים/שונות

TOPAZYO

New member
עוד אפשרות

יתכן ומדובר באלרגיה למזון , יש היום כמעט לכל החברות הגדולות מזון מיוחד לכלבים רגישים המבוססים או על בשר טלה או לחילופין על סלמון... תנסי

msb

New member
שמפו רפואי

לכלב שלי היתה אותה בעיה (מעין פריחה בבטן) והוטרינר נתן לו שמפו רפואי וזה עזר. תנסי לשאול את הוטרינר לגבי שמפו כזה.

ליציטה

New member
בעיה דומה

היתה לכלבה שלי מעין פריחה בבטן, הוטרינר אמר שזה כבראה מהחום ומהדשא, הוא נתן לנו משחה אנטיביוטית, אבל אמר שאפשר למרוח גם קרם לחות , או קרם ידיים. אחרי שהמשחה נגמרה באמת מרחתי קרם ידיים וזה עבר לה. אני לא יודעת אם זה אותו הדבר אצל הכלבה שלך, שווה לנסות ובכל זאת ללכת לוטרינר.

zoee

New member
הצעה לטיפול

האם יש לכלבה שלך גישה לצואה של יונים? אם בכך מדובר והפצעים הולכים ונעשים כמו שטפי דם יש צורך באנטיביוטיקה וערוב וטרינר, אם לא מספיק שתמרחי כל משחה אנטיביוטית על הפריחה עד שהאזור ירגע, בהצלחה.

aharona

New member
תודה לכולם

באמת תודה על העזרה לכולם קבענו ביום שישי תור לוטרינר (עדיף בכ"ז שמישהו מקצועי יראה אותה) קניתי לה גם מטליות לחות (מגבונים של תינוקות) כדי לנקות לה את הבטן על בסיס יומי אבל ברגע שהיא רק רואה את היד שלי נשלחת לכיוון המגבונים היא נעלמת מיידית מתחת למיטה ורק בעזרת פיתוי ע"י ממתקים והבטחות והתרחקות מאזור המגבונים היא מסכימה לצאת משם ... כלבה מוזרה....

למעלה