בעייה גדולה

אביטל141

New member
בעייה גדולה

אני בת 25 ,לפני כשנה הכרתי בחור, מדהים! ביופיו ובאופיו. חודשיים לאחר שהכרתי אותו גילתי כי הוא ישב בכלא (משהו עם סמים) והנורא מכל הוא שאמא שלי (שוטרת) גילתה את זה. מאותו היום הם לא מוכנים לקבל אותו, למרות שהוא מדהים,מפנק ואוהב.. התאהבתי בבן אדם הזה מהר מאוד,בזכות היותו מיוחד, ניסתי להתרחק אחרי שההורים גילו אבל היה לי קשה מאוד, והיתי איתו חצי שנה בסתר.. לאחרונה הם גילו שאנחנו נפגשים בסתר,ובשיחה קצרצרה הם גרמו לי להבין,שהם פשוט לא מקבלים אותו, שכדאי שאני אתרחק ממנו,שמגיע לי טוב יותר... אני אוהבת אותו, וקשה לי מאוד לוותר עליו, מה אתם ממליצים לעשות?

גרא.

New member
אביטל141,מישהוא כבר אמר פעם "אהבה מנצחת"...זה

לא תמיד מצליח,אבל עקשנות והתמדה בהמשך הקשר והקירבה עם חברך,עשויים להשתלם לבסוף. בהרבה מקרים זה קורה.לגבי חברך,אם הוא הסתבך לשעבר בסמים,נתפס,הואשם וקבל עונש,בעקרון הוא שלם את חובו לחברה,אם ורק אם הוא למד את הלקח.הסתבכות חד פעמית כזו,שכיחה למדי ואינה חייבת ללמד על העתיד,שוב,באם הוא מתייחס לכך כמעידה חד פעמית.אפשר להבין את הורייך כאשר ככל הורים רוצים בטובתך,וחוששים לך.כנראה גם משום שהם אינם מכירים אותו כלל,ואמך כשוטרת,מונעת לצערי על ידי דעות קדומות.אלא אם כן יש דברים בגו.מה בדיוק כדאי לך לעשות זו כמובן החלטה שלך,אם את מוכנה בשלב זה לשלם את המחיר,שהוא לרוב זמני של הליכה והתנהגות בניגוד לרצון הורייך,החושבים שהם עדיין יודעים מה הכי טוב בשבילך,אשה בוגרת בת 25.היו לא מעט מקרים כאלה שהצליחו,ואחרים שנכשלו.מה שחשוב לך בכל מקרה לדעת את כל האמת כי לא ברור למה הוא ישב בכלא..ו"משהוא עם סמים",זה מידע שטחי..ולא מספק.איך שלא יהיה ההחלטה והסכון הם שלך.וכדאי לכן שתהיי שקולה וזהירה ביותר בכך.

אביטל141

New member
כן אבל

ברור שאני יודעת בדיוק את כל הסיפור,לא פירטתי,כדי לא לחפור יותר מדיי אני רוצה להיותא יתו אך ההורים לא מקבלים אותו בבית ולהגיע אליו קצת קשה לי..תחבורה וכאלה

גרא.

New member
אביטל141,את כבר אדם בוגר,עצמאית מבחינת כושר

השפוט שלך,לגבי מה טוב בשבילך,ובאיזה מחיר.כשאת מגיבה ב"כן אבל"...ההתלבטות שלך מובנת,כל החלטה קשה,ולכל אחת יש מחיר.זו את,זו ההתלבטות שלך,ועלייך להחליט בעצמך על גורלך.

למעלה