בעייה ב- WINAMP

אליק18

New member
בעייה ב- WINAMP

לאחרונה, אני לא מצליח לשמוע מוסיקה מתוך הדיסק הקשיח (קבצי MP3) למרות שאני משתמש בתוכנה זו ללא בעיות כבר 4 שנים. מקבל הודעה ש"אין מספיק זיכרון" למשימה זו למרות שהזיכרון הפנוי הוא למעלה מ-100 מגה. גם לאחר ריסטרט וגם לאחר התקנת התוכנה מחדש, אני מקבל אותה הודעה. לעומת זאת אני שומע מוסיקה מה-CD ללא כל בעיות. תודה למשיבים.

עמרי 24

New member
100 מגה זה לא הרבה מקום פנוי!

תנסה לפנות עוד מקום תנסה לסגור תוכניות שפועלות ברקע. תסיר תוכניות וקבצים שאתה לא משתמש בהם תמחק קבצים זמניים (ראה תמונה מצורפת)

אליק18

New member
לעמרי, אני משתשמש בתוכנה זו...

הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה. הווינאמפ פשוט עבדה בכל מצב, גם בהרבה פחות זיכרון פנוי. לדעתי קרה משהו שלא קשור בזיכרון הפנוי, אבל גם אחרי שהתקנתי את התוכנה מחדש - נשארה הבעייה. אגב, גם בתוכנה של MUSIC MATCH קיבלתי אותה הודעה. בכל מקרה, תודה על ההתיחסות.

עמרי 24

New member
תבין משהו

אומנם windows זה מוצר של מיקרוסופט אבל עדיין,כשהוא נותן הודעת שגיאה ספציפית,הוא גם מתכוון לזה. אני לא יודע מה היה לך לפני זה ואני יודע שזה הגיוני שתצליח לעבוד גם עם פחות מ-100 מגה פנויים בכונן,אבל הכל תלוי באיזה תוכנות (וכמה מהן) עובדות לך ברקע. זה לא בעיה של התוכנה (ווינאמפ) כי ההודעת שגיאה היא של מערכת ההפעלה לגבי המשאבים שלה וזהו. תנסה,אין לך יותר מידי מה להפסיד

אליק18

New member
עמרי, התוכנה חזרה לעבוד כמו גדולה ג

בזיכרון פנוי של פחות מ-60 מגה. אני חושב שיש לזה קשר עם הצורב אבל לא יודע מה בדיוק הבעיה. מכל מקום, בטוח שלא בגלל זיכרון נמוך! מכל מקום, תודה על העזרה.

למעלה