בעייה בצט שלום למה אני לא רואה את רשימת החדרים בצד ימין??
L ligo1 New member 8/10/09 #4 תקלה בבלוג? מה קורה עם הבלוג מבוגרים? ניתן לראות רק שידור ללא רשימת משתתפים בחדרים וללא יכולת לנהל צ'ט
תקלה בבלוג? מה קורה עם הבלוג מבוגרים? ניתן לראות רק שידור ללא רשימת משתתפים בחדרים וללא יכולת לנהל צ'ט
S Shmena Sexit New member 8/10/09 #5 אהלן! בעיה בבלוג, זה המקום ? כבר שבועיים שאני לא מצליחה להיכנס לבלוג מבוגרים, מופיע לי מסך לבן ריק, והעמוד כלל לא עולה. הוספתי תמונות מסך, פליז תעזור לי. תודה.
אהלן! בעיה בבלוג, זה המקום ? כבר שבועיים שאני לא מצליחה להיכנס לבלוג מבוגרים, מופיע לי מסך לבן ריק, והעמוד כלל לא עולה. הוספתי תמונות מסך, פליז תעזור לי. תודה.
I itsme1230 New member 19/10/09 #8 לא רואה אייקונים בצ'ט - בבקשה עזרה אני זוכרת שצריך למחוק תיקיה, רק לא זוכרת איזה. מישהו מוכן לעזור? תודה מראש
לא רואה אייקונים בצ'ט - בבקשה עזרה אני זוכרת שצריך למחוק תיקיה, רק לא זוכרת איזה. מישהו מוכן לעזור? תודה מראש
S soofgania New member 19/10/09 #9 להתקנת הצאט מחדש עלייך להכנס לכלים אפשרויות אינטרנט הגדרות הצג אובייקטים למחוק את הLauncherV1.
ח חתלתולה אירוטית New member 29/10/09 #11 תפנה לפורום הטכני שם יעזרו לך יותר ובטוח יש בעיות כמו שלך שתוכל לראות שם .