בעייה בצורב....

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
בעייה בצורב....

נמצא אצלי צורב נייד שהוא בעצם לא שלי אלא של שכן...שאיתו אני משתמש בדרך כלל לגבות קבצים חשובים... הצורב הוא דיי ישן מסוג hp writer plus 7200 series הצורב מתחבר אל שקע המדפסת הנקרא lpt 1 וכדי שיפעל על המחשב לאחר החיבור ישנה תוכנה העובדת עם הצורב שיש צורך להכנס אליה ופשוט ללחוץ על כפתור conccet כדי שהצורב יתחבר ויהיה ניתן לעבוד איתו עם תוכנות שונות ו Disconnect כדי לנתק אותו היום אחרי שהוא עבד אצלי בערך 5 פעמים היום לפתע הוא עשה לי בעייה מוזרה ביותר! כשלחצתי על האייקון בדרכי לחבר את הצורב להפתעתי אני מקבל תפריט מוזר שיש שם תיבת בחירה לציאת מדפסת (אני לא יכול לבחור יש לי רק יציאה אחת כזו) ויש שם גם כפתורים מוזרים אחרים האחד נקרא bencmark שלחיצה עליו מראה את מהירות הקריאה והכתיבה של הצורב והשני הנקרא ledntify adapter מראה איזה אדפטר התגלה (אל תשאלו אותי מה זה אדפטר) בקיצור...כפתורי ה התחבר והתנתק אינם נמצאים שם ואין אפשרות לחבר את הצורב... האם משהו יודע מה הבעיה? אני רק מקווה שמשהו בכלל ידע על איזו בעיה אני מדבר...

philips

New member
ספציפית מה הבעייה איני יודע

חשוב להבין מה עשית/שינית שגרם לה.. נסה את כל הרגילים... כבה הדלק, חבר מחדש, נתק מדפסת אם יש וכל אלו, ודא שהחיבורים תקינים ועובדים טוב.. בעיקרון מה שקורה הוא שהצורב שלך הוא צורב חיצוני המחובר באמצעות חיבור פראללי...(ישן ואיטי) .. ישנה איזושהיא תקלה המפריעה למחשב לתקשר מולו.. האם התקנת איזושהיא תוכנה לאחרונה? אולי כיוונת הגדרות של חיסכון בחשמל? שינית משהו שקשור בהדפסה? בדוק את כל הכיוונים האלו ואם הכל כושל...נחשוב על עוד דברים

yoo

New member
ניסיתי כמה מהדברים האלו...

כבר קודם... כנראה זה בגלל שהוינדוס שלי מסרב לשנות הגדרות. לדוגמא: תוכנית חסכון בחשמל שלי השתגעה לגמריי, למרות שאני אומר לו שהמחשב שלי פועל תמיד ושיניתי הכל ל...לעולם לא הוא עדיין מתעקש ומשהה לי את המערכת וגם כונן הדיסקים לא משתנה מ:ללא קריאה קדימה אני פשוט חושב שהתקלה היא בוינדוס עצמו... אני אתקין תוינדווס מחדש ואני אראה מה יקרה... ו...כן אני יודע שהחיבור הזה ישן ואיטי וגם הצורב הזה דיי ישן... אני משתמש בו לגיבויים בדרך כלל. בקרוב אני אקנה צורב נורמלי ופנימי ואם לא פנימי אז לפחות עם יציאת USB!

yoo

New member
ניסיתי כמה מהדברים האלו...

כבר קודם... כנראה זה בגלל שהוינדוס שלי מסרב לשנות הגדרות. לדוגמא: תוכנית חסכון בחשמל שלי השתגעה לגמריי, למרות שאני אומר לו שהמחשב שלי פועל תמיד ושיניתי הכל ל...לעולם לא הוא עדיין מתעקש ומשהה לי את המערכת וגם כונן הדיסקים לא משתנה מ:ללא קריאה קדימה אני פשוט חושב שהתקלה היא בוינדוס עצמו... אני אתקין תוינדווס מחדש ואני אראה מה יקרה... ו...כן אני יודע שהחיבור הזה ישן ואיטי וגם הצורב הזה דיי ישן... אני משתמש בו לגיבויים בדרך כלל. בקרוב אני אקנה צורב נורמלי ופנימי ואם לא פנימי אז לפחות עם יציאת USB!

למעלה