בעייה בפרימייר אממ אני מנסה לפתוח סרט בשביל עריכה ומופיעה לי בעיית השגיאה הזאת.. מי שהו יודע?
O ofirush New member 19/5/04 #1 בעייה בפרימייר אממ אני מנסה לפתוח סרט בשביל עריכה ומופיעה לי בעיית השגיאה הזאת.. מי שהו יודע?
P Prof. James Potter New member 19/5/04 #2 יכול להיות שאין לך את הקודק שבו מקודד הקובץ? או אולי, אם לכדת אותו מכרטיס כלשהו- שהקודק של הכרטיס לא תומך לגירסה הזו של פרימייר? ניר.
יכול להיות שאין לך את הקודק שבו מקודד הקובץ? או אולי, אם לכדת אותו מכרטיס כלשהו- שהקודק של הכרטיס לא תומך לגירסה הזו של פרימייר? ניר.
O odedia New member 21/5/04 #4 פתרון גשי אל הקובץ, ליחצי עליו Alt+Enter" כנסי את הסיכום, ובידקי את השם של הפורמט (CODEC) שבו יצרו את הקובץ. לאחר מכן כנסי לגוגל וחפשי את הCODEC הזה. אני מנחש שמדובר ב-XVID או DIVX או משהו דובר, זה בדרך כלל הפורמט אם הורדת מהאינטרנט. עודד ש.
פתרון גשי אל הקובץ, ליחצי עליו Alt+Enter" כנסי את הסיכום, ובידקי את השם של הפורמט (CODEC) שבו יצרו את הקובץ. לאחר מכן כנסי לגוגל וחפשי את הCODEC הזה. אני מנחש שמדובר ב-XVID או DIVX או משהו דובר, זה בדרך כלל הפורמט אם הורדת מהאינטרנט. עודד ש.