בעייה בעייה

מיטללל

New member
בעייה בעייה

בזמן האחרון אחותי הפכה להיות ילדה מעצבנת בטירוף. אפילו יותר מפעם. מהמשבר של ההורים שלי... הפכה להיות ילדה גועלית שדיי עושה מה שהיא רוצה. לא שואלת אף אחד. לא עושה חשבון לאף אחד. בכל מקרה, אתמול היא הלכה למרכז ברמת אביב ג´. ביקשתי ממנה לקנות לי משהו. התקשרתי להזכיר לה פעמיים. היא חזרה הביתה בלי זה. לפני שהיא הלכה היא ביקשה מממני להקליט לה משהו היום בטלוויזיה. שהיא חזרה בלי זה, אמרתי לה שאני לא מקליטה לה כלום. היא אמרה שהיא מצטערת.. ולא התייחסה לאיום שלי. היום בבוקר היה עוד מריבה קטנה.. אמא שלי הכינה עוגה לחברה שלה, בשתי תבניות. לקחתי חתיכת עוגה. היא התחילה לצרוח. לקלל. אמרתי לה שלדעתי היא בלתי נסבלת.. שאני לא מקליטה לה כלום.. ושבאופן כללי כדאי לה לשנות גישה כי אם לא יהיה לה חבל. היא יצאה מהבית בחיוך ואמרה כי ברור לה שאני אקליט לה. כעת אני שואלת... להקליט או לא? מצד אחד היא ילדה חוצפנית מגעילה ולא מגיע לה כלום. מצד שני ללחוץ על הכפתור בוידיו לא קשה לי ואני יודעת שחשוב לה לראות את זה.. <ב- 14.30 התוכנית מתחילה>

מיטללל

New member
בוטל בוטל

עכשיו היא התקשרה ואמרה שהיא חוזרת מוקדם. לא מרגישה טוב. שחקנית "מסכנה".

The ArchAngel

New member
לדעתי, לזרוק טלוויזיה מהחלון

היות והשיקול הוא הטלוויזיה או הילדה...

mprb

New member
../images/Emo3.gif

אני הייתי מקליטה אבל מוציאה את הקלטת מהווידאו ומחביאה אותה! ככה אני מתעללת באחי הקטן.

אני סבורה שגם אני הייתי מקליטה

אבל הבעיה היא שאחותך מעצבנת, גם בגלל שזה מין גיל כזה, וגם בגלל שאת (וגם היא) לא עוברות תקופה קלה, וחבל לי שבמקום להיות ביחד בסיפור הזה, אתן בוחרות (שתיכן, את לא נקיה לחלוטין) להתכתש האחת עם השניה. אני מניחה שלנסות להרביץ הגיון בילדה בת עשרה, שמן הסתם לוקחת את הדברים בצורה קצת פחות בוגרת ממך - זה לא יהיה קל. אבל כמו שכבר אמרתי לך לא פעם, לצערך את הבוגרת, ואם את רוצה לצלוח את המשבר הנוכחי בצורה טובה יחסית, למצוא גם חזית חדשה עם אחות זה לא רעיון טוב. לכי לקראתה, מה כבר יכול להיות? עולה כסף להקליט? נכון שהעניין איבד מרלוונטיותו משום שהיא חולה בבית, אבל אם היית קצת נכנסת לראש שלה, היית מבינה שבסופו של דבר היא סומכת עלייך, ויודעת, שגם עם הקריזות שלה, השקט האמיתי שיש לה בבית הוא ממך. אל תקחי את זה ממנה. תמיד אפשר גם לבקש בשקט יחס הוגן בתמורה, להסביר לה שאת סומכת עליה בדיוק כמו שהיא סומכת עלייך, ושתנסה לא לקחת אותך כמובן מאליו, כי גם עלייך עוברת תקופה קשה. תנסי, מה יכול להיות? לריב את כבר יודעת שאתן מסוגלות. אולי תנסי משהו אחר?

../images/Emo182.gif חכם היה זה שאמר

שצריך לכלוא ילדים בחבית עד גיל 18 ורק אז לשחרר אותם לעולם. זה היה כמובן, מורי, אלילי ומנטורי - רוברט א. היינלין.

אוי, תקראו מיד ל jeb !

הוא גם מעריץ מושבע של היינלין. כמובן שהאיש הוא אחד מידידיי הקרובים ביותר, ולכשאזכר בכלל מי זה, אודיע לכם מיד.

אני בטוח שאם תקחי את הזמן ותקראי

את אחד מספריו המופלאים של גאון זה, תהפכי גם את למעריצה מושבעת. בקשי מ- Jeb ואם לא אני אני מוכן להשאיל לך.

liorz1984

New member
באמת

אחד מסופרי המד"ב הטובים ביותר אישית אני מעדיף את הקלאסיקות הישנות וורן למשל

למעלה