בעייה בעברית באיקספי

בעייה בעברית באיקספי

התקנתי את העברית באיקספי מכל כיוון אפשרי! עדיין אני לא יכול לראות עברית באייציק ובעוד כמה תוכנות! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש! התייאשתי! מה לעשות? ליאור טל

לא הבנתי את התמונה

אם אתה יכול בבקשה פנה אלי לאייציק! אני אפילו לא מצליח לקרוא אימיילים... 10251265 תודה ליאור

אני מצליח לכתוב עברית כפי שאתה רואה

אבל בתוכנות מסוימות העברית הופעת לג´יבריש ואני לא יכול לקרוא וגם לכתוב לא! אתה יכול לעלות מולי באיסיקיו? #10251265 תודה ליאור.

הייתי עולה מולך אם היה לי מושג מה

עושים..... לי זה נשמע כאילו ה- Default Locale שלך הוא English ולא Hebrew אבל אם אתה אומר שכבר בדקת את זה... אזי נגמרו האפשרויות שלי...

אוקיי תודה בכל מקרה!

אם מישהו אחר יודע מה לעשות ואיך לפתור אנא עזרו לי ! תודה ליאור.

kitt

New member
שינית את הגדרות העברית אחרי התקנת

התוכנות הבעיתיות? אם כן הסר את התוכנות הבעייתיות והתקן אותן מחדש.

הסרתי והתקנתי מחדש כבר 20 פעם!

ושמתי את העברית כבר בהתקנה! יש עוד הצעות? ליאור

לפי התמונה זה עדיין נראה כאילו

מדובר בבעיית Encoding ותו לא.... סתם פונט לא נכון או Default Locale שאינו Hebrew.. נסה להיכנס להגדרות של Display ולשנות את הפונטים שהמערכת משתמשת בהם לתצוגת טקסט בחלון. וודא שה- Script של כולם הוא Hebrew (ולא Western!). אין שום סיבה שפונט עם Hebrew Script יציג את הטקסט כמו בתמונה שצרפת!

kitt

New member
מה גירסת הICQ איתה אתה עובד? ואיזה

עוד תוכנות הן בעיתיות?

אמרתי שכבר התקנתי אותו 20 פעם!

ניסיתי כבר את כל האפשרויות ואיפה בדיוק אני משנה פונט לאייציק? מדובר באייציק 2000b מישהו יודע ליאור.

לא מדובר רק באייציק!

מדובר בהמון תוכנות: Kazaa Icq Outlook6 ועוד כמה תוכנות שאין צורך לפרטם! אני מתייאש מהאיקס פי! מה לעשות? ליאור.

יעקב ח

New member
עברית ב-XP

שלום ליאור יש בהגדרות שתי תיבות סימון להתקנה של שפות נוספות בהן תאילנדית ועברית. סמן את האפשרות הראשונה ואז תתבקש להכניס את תקליטור ההתקנה כדי שהקבצים יוכלו להתעדכן. לאחר מכן תתבקש להפעיל מחדש את המחשב. אל תסיר תוכנות שכבר התקנת אין קשר בינהן וזה שאתה לא רואה עברית. אחרי שתתקין היטב את השפה, הכל יראה לך תקין. בתודה יעקב

גם זה מסומן!

הכל בדוק! עשיתי הכל ועדיין בכל תוכנה שאני רוצה לקרוא עברית אני לא יכול.. משהו נורא מוזר קורה פה! ליאור.

למעלה