בעייה במחשב שלי

shimonfes128

New member
בעייה במחשב שלי

המחשב שלי נתקע הרבה פעמים ואיתו מופיעה התמונה המצורפת, זה קורה לי גם כשאני מנסה להתקין עדכון רציני של ווינדוס ותוקע לי את הכל או ממש בהתחלה או באמצע, כל מה שניסיתי לא עזר.
אולי מישהו פה יוכל לעזור לי?
תודה רבה.

Avis1964

Member
תנסה לבצע את המוסבר....

כמפורט בהסבר שנתתי כאן
תעלה צילומי מסך מהתוכנה BlueScreenView וגם להפעיל את פותר הבעיות של מסך כחול. תפרט מה גרסת מערכת ההפעלה שלך כמו כן תפרט איזה עדכון אתה מעדכן שבעטיו מוצגת ההודעה שהעלית, ואם יש הודעת שגיאה שכוללת מס' כלשהו תרשום כאן.
ממליץ בחום שתנטרל באופן זמני את האתחול הכפוי כמו שמוסבר בקישור הנ"ל כדי שתקבל מסך כחול כמו במערכות הפעלה קודמות כשמתרחשת שגיאה אקוטית. תעלה צילום מהמסך הכחול במידה ותוצג תעלה לפורום
בהצלחה
חזור לדווח

shimonfes128

New member
ניסיתי

הנה צילום מסך מה - BlueScreenView, פותר הבעיות של מסך כחול לא מצא לי שום בעיות, גרסת מערכת ההפעלה היא בתמונה המצורפת.
הודעה שהעלתי מוצגת לא רק כשאני מעדכן את העדכון שבתמונה המצורפת אלא כל הזמן שהמחשב בפעולה ובאמצע עבודה.
כמו כן ביצעתי את הסריקות בCMD והם לא מצאו לי כלום.
אם אתה צריך עוד משהו שאני יעלה לפה תגיד לי, ותודה רבה רבה על כל העזרה.

Avis1964

Member
הודעת השגיאה 0x80070020 ....

בדוק את זה
התחל--הפעל--הפעל את הפקודה services.msc
אתר את השירות Background Intelligent Transfer Service והקלק עליו דאבל קליק--בשורה Startup Type וודא שמוגדר Automatic -- תחת Service status תוודא שהשירות מופעל. (תעלה צילום)
שירות זה האחראי על אספקת והכנת עדכוני Windows.
שירות זה עלול להיות מופסק בעקבות וירוסים ושאר מריעין בישין.

תעדכן אותי אם בצעת שינויים או שהשירות הוגדר נכון ומופעל כפי שהסברתי דלעיל
מה לגבי הניטרול הזמני של האתחול הכפוי, ביצעת ?
בהצלחה
חזור לדווח

shimonfes128

New member
את הנטרול הזמני הכפוי ביצעתי

ואני מחכה (לא להאמין שאני אומר את זה) שהמחשב יתקע כדי לצלם את זה.

Avis1964

Member
ולמה אינך עונה לגבי השירות שביקשתי ממך לבדוק ?

shimonfes128

New member
מצטער שלא עניתי

לגבי מה שאמרת לי לבדוק, פשוט לא הייתי בבית אלא בלימודים ורק עכשיו סיימתי, אני יגיע הבייתה ויבדוק ויחזיר לך תמונה ותשובה.

shimonfes128

New member
עשיתי את מה שאמרת לי

אני מעלה לכאן שני תמונות אחד שלא רשום אוטומטי והיה מופסק שככה זה היה כשפתחתי, והשני אחרי ששיניתי את זה.

Avis1964

Member
עכשיו תבצע בדיקת עדכונים ידנית...

כדי לבדוק אם ההתקנה של עדכון 1709 לא נכשלת.
הייתי מציע לבצע זאת במצב בטוח safe mode עם חיבור לאינטרנט כדי למנוע משום גורם שהוא צד שלישי לשבש את התקנת העדכון (מקווה שזה מתאפשר)
לא ידוע לי אם כיבית את המחשב בלילה. לכן, לפני כן תוודא שהשירות Background Intelligent Transfer Service מופעל ושהוא על מצב אוטומט.
אם אינך מצליח לעדכן ידנית במצב בטוח מכל סיבה שהיא תעזר במסייע Windows 10 Update Assistant של מיקרוסופט כמוסבר כאן
בהצלחה
חזור לדווח

shimonfes128

New member
בדקתי

אם זה מופעל וזה לא היה. הפעלתי את זה ולאחר כמה דקות הוא חזר להיות מופסק ועל ידני.

Avis1964

Member
תנסה את כל הפעילות במצב בטוח safe mode

כשתיכנס למצב בטוח עם אפשרות חיבור לאינטרנט תפעיל שוב את התהליך ותנסה לעדכן לגרסה 1709 במצב ידני.
הייתי ממליץ שגם תבצע בדיקה מקיפה להעדר וירוסים ורושעות עם הכלי Malwarebytes Anti-Malware הורדה מכאן . תוריד את התוכנה, תעדכן את בסיס הנתונים שלה ותבצע סריקה מלאה.
איזה אנטי וירוס ותוכנות הגנה מותקנים במחשבך ?
בהצלחה
חזור לדווח

shimonfes128

New member
לגבי safe mode

אני אצטרך לנסות יותר מאוחר כי עכשיו יצאתי ללימודים, לגבי antivirus יש לי במחשב nod32 smart security עם רישיון.

למעלה