בעייה בטייס אוטומטי

• פותח הנושא LLEM
  • פורסם בתאריך

LLEM

New member
בעייה בטייס אוטומטי

הבעייה היא ב-FS2004, בואינג 737. טיסת שיוט ב-25,000 רגל, טייס אוטומטי מופעל: Nav Hold , Altitude Hold , Yaw Dumper , Auto Throttle-IAS Hold אם צריך לבצע פניות, אני מבצע אותן עם ה-Heading bug. מעביר ל-Heading Hold, ומבצע פנייה. אבל: כשאני מבצע פנייה שמאלית הטייס האוטומטי מוריד כוח מנוע, וכשאני מבצע פנייה ימנית הוא מעלה כוח מנוע (לפעמים עד כדי כך שאני עובר את ה-Vne). יכול להיות שזה להיפך... אני לא כל כך זוכר, אבל זה לא משנה. זה לא קרה בסימולטור של 2002. למישהו יש מושג מה הבעייה? מישהו נתקל בזה?

Ben LeVi 232

New member
ניצול שרשור

הזכרת את fs2002. כרטיס מסך ג'י פורס 2 יספיק לי בשביל לשחק איתו?

LLEM

New member
ת'אמת דיברתי על 2004...

אני לא ממש "איש חומרה" מבריק, אבל לדעתי, ממש לא! אחרי מחקר צנוע שעשיתי הגעתי למסקנה שצריך מחשב חזק יותר מאשר כרטיס חזק יותר. לי יש ג'י פורס 3 (128 מגה, טיטניום 200) והמשחק (2004) מקרטע. אבל אם אתה מדבר על 2002, אין מה להשוות. הוא הרבה פחות "חונק" את המחשב. אבל ג'י פורס 2? זה כבר לא הולך במשחקים כאלה...

avi8tor

New member
אני לא מסכים עם הקביעה ההחלטית...

הזו. זה כל כך תלוי בכל כך הרבה דברים, ולא רק בשם של הכרטיס. למשל: * הכרטיס הוא AGP X2/4/8 ? * לוח האם תומך ב AGP X2/4/8 ? * זיכרון הכרטיס, האם הוא SHARED או לא ? * מהירות זיכרון הכרטיס DDR/SDR ? * כמות הזיכרון של המחשב - 256/512/1024 ? * מהירות הזיכרון של המחשב 266/300/400 DDR ? * מהירות וסוג המעבד - INTEL 4/CELLERON ? ותאמין לי, אלו דברים ששלפתי בלי לחשוב, על רגל אחת. כך שהתשובה בכלל לא פשוטה, כי אם יש מעבד ממשפחת PENTIUM 4, עם HT (עוד קללה - HYPER THREADING , שמשמעותה שהמעבד "יתחפש" לשני מעבדים שישפרו ביצועים ב 20/30%) ויש מעל חצי גיג זכרון מהיר, המשחק (2002) ירגיש טוב.

למעלה