בעייה בחיצלול :(

Mamo6

New member
בעייה בחיצלול :(

שלום לכולם :) הייה לי היום חיצלול אחרי מלא זמן שלא הייה לי אחד, אני לא אפרט כי אני לא ממש זוכר. בחצלול הייתה לי בעייה לעשות כל מיני דברים, למשל כאשר ניסיתי לשנות למישהו את הצבע של הבגדים,הצלחתי, אבל כאשר ניסיתי לעבור דרך קירות או לעוף או אפילו לזמן מישהו לא הצלחתי, אני חושב שהתרכזתי מספיק בשביל לנסות אותם אבל בכל זאת לא הצלחתי, בחלום הזה עשיתי בדיקת מציאות אחת ופעולת הגברת צלילות אחת כי לא יצא לי לעשות עוד כי הייתי עסוק בלהנות P: תודה לכם על העזרה

לקשמי

New member
לא תמיד השליטה מלאה

זה פשוט עניין של תרגול ומיומנות. גם אני כשהתחלתי לתרגל חלומות צלולים, בהתחלה לא הצלחתי לעבור דרך קירות. (התעופה לעומת זאת תמיד הייתה ממש טבעית וקלה בשבילי בחלומות). אז בהתחלה השתמשתי בכל מיני "קונצים" בעיקר הייתי הופכת את הקירות לקלקר ושוברת אותם ואז עוברת, כאילו, העיקר לעבור, אחר כך פשוט גייסתי את כוח הרצון שלי והצלחתי לעבור דרך קירות בקלות. גם לי היה הלילה חלום צלול שבו לא הצלחתי לעבור דרך קירות, למרות שיש לי כבר ניסיון בזה.
העניין הוא פשוט להמשיך לתרגל ועם הזמן וככל שיהיו לך יותר חלומות צלולים, תצליח יותר לשלוט בהם.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

אך מלבד (או יותר נכון, בנוסף) לתרגול ולאימון, ישנן שיטות 'לרמות' את המוח. בקישורי הפורום קיים שירשור טיפים לתעופה של חברי הפורום. אני ממליץ לך לבקר שם.

למעלה