בעייה בזוגיות

ka19870

New member
בעייה בזוגיות

שלום, אניבת 21, ויש לי חברה כמעט 5 שנים, היינו אוהבים מאוד ומעניקים הרבה אחד לשני, היו הרבה עליות וירידות אך בסופו של דבר לא ויתרנו על הזוגיות. בשנה באחרונה היו לנו 2 פרידות כי הוא רצה והוא החליט שהוא צריך את זה ובסופו של דבר הוא גם ביקש שנחזור להיות יחד. אני מאוד אוהבת אותו ואני יודעת שגם הוא אותי . אבל בתקופה האחרונה (כמה חודשים) אנחנו לא מצליחים לתקשר אחד עם השני, כאילו 2 אנשים מנותקים שבחיים לא הסתדרו, כל מה שאני אומרת מבחינתו אני טועה, וכל מה שהוא אומר מבחינתי הוא טועה. אני טיפה קנאית ואני לא מרגישה ביטחון כלפיו למרות שאני יודעת שהוא גבר מקסים שלא יעשה כלום רע (חוסר הביטחון נגרם עקב ההתנהגות שלו- הוא לא מפגין בזמן האחרון יותר מידי יחס חם ואוהב). אני בחורה שאומרת מה שמציק לי (כמובן אם זה ממש מציק לי) והוא לא יכול לסבול שאני מעירה לו על דברים. עכשיו אני מתכננת לעבור ללמוד בצפון והוא בהתחלה אמר שהוא יעבור איתי למרות שהוא לא מתכוון ללמוד שם אבל בגלל שהוא לא רוצה לוותר עליי הוא מוכן לעבור איתי - לפני כחודש הוא חזר בו ואמר שהוא לא רוצה לעבור. הגענו למסקנה שכשאני אעבור נפרד. בזמן האחרון כמעט כל ויכוח קטן הופך למריבה גדולה שבסופה אנחנו מחליטים שנפרד - אך ממשיכים להיות יחד. בעבר היו לנו מריבות וויכוחים כמו לכל זוג אבל כל הבלאגן וכל המריבות הרציניות התחיל רק בתקופה האחרונה (חודשים בודדים). 1. פחות או יותר בחילת התקופה הרעה הזו היינו בחנות והוא רצה לקנות טבעת (ממש טבעת נישואין - לא כסף אמיתי עלתה בערך 30 ש"ח) וקניתי לו אותה - האם ייתכן וזה גרם לכל הבלאגן? האם אסור לקנות טבעות הנראות כמו טבעות נישואין לפני חתונה? 2. אני יודעת שישנם דברים כמו קללות וכישופים, האם כדאי לבדוק את הנושא הזה? כוונתי ייתכן ומישהו עשה עלינו קללה \ כישוף . אני מזכירה הכל היה טוב ואפילו מעולה עד התקופה האחרונה, וקשה לי מאוד להאמין שאנחנו השתננו כל כך , אני יותר מאמינה שנעשה משהו שגרם לבעיה הזו. אנא מכם זעזרו לי אני באמת לא יודעת מה לעשות. תודה מקרב לב.

chenby

New member
אני אגיד את זה בקיצור

כשאנחנו מספרים לעצמינו סיפורים, ומאמינים להם ונאחזים בהם, אנחנו לא מתפנים מנטלית - ובעקבות זה רגשית , לאהוב בשקט ופשטות את האדם שמולנו, וגם את עצמנו. את מספרת על עצמך שאת מאבדת את הבטחון, את מאשימה אותו בבטחון שלך בעקבות היחס שלו, זה לא קשור אליו, זה רק הסיפורים האלה, קניתי טבעת, עכשיו יש קללה - אין לי מושג מי סיפר לך, אבל תמשיכי להאמין לשקרים, והם יהפכו לאמת. ככה אנחנו יוצרים מציאות בכוח המחשבה. ואת יכולה לעשות אותו דבר הפוך - להתמקד במה את אוהבת בו, ומה את אוהבת בך, ומה טוב - להתמקד בטוב ימשוך טוב. עזבי סיפורים.

seeyou

New member
"הוא לא יכול לסבול שאני מעירה לו "../images/Emo12.gif?

תרשמי באותיות גדולות:"אף גבר לא אוהב את זה"
אני מנסה לפרש את המצב של הזמן האחרון בגלל סיבה אחרת ...."הגענו למסקנה שכשאני אעבור נפרד"... ייתכן שאתם מרגישים שהמועד מתקרב ואתם עדיין לא מוכנים לזה. כישופים?קיימים האם הם פועלים בכול המיקרים? ספק. יש סרט ישן-יפה בקשר לטבעת נישואין בגילכם- Closing The Ring יוסי

למעלה