בעייה בהרצה ב- Visual C++ .NET

בעייה בהרצה ב- Visual C++ .NET

שלום לכולם. עד היום עבדתי עם Visual Studio .NET 2005 בשפת VB.NET. ברצוני לעבוד בשפת C++. הגדרתי את אפשרויות ה-STUDIO ל-C++. יצרתי ישום C++ חדש וכשאני מנסה לבנות אותו (BUILD) מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה:
Project: error PRJ0015 | The NULL device is missing from your system. We are unable to launch a build.​
ההודעה מופיעה גם ביישומי MFC וגם ישומי חלונות. אחרי הצגת השגיאה היישום לא עולה בכלל אלא חוזר לעורך. ניסיתי למצוא ב-MSDN ובגוגל פתרון אך לא הצלחתי. ניסיתי גם להתקין את הVisual Studio מחדש וזה לא עזר. אודה מאוד למי שיוכל להסביר לי איך לתקן את הבעייה. ראובן

זה בדיוק מה שעשיתי !

נכנסתי לגוגל והקשתי את מספר השגיאה, וקיבלתי ב-ד-י-ו-ק את אותה ההודעה שצרפת. בהודעה לא רשום איך לסדר את הבעייה. זו בדיוק הסיבה שפניתי לכאן, לפורום. אודה מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך לתקן את הבעייה. ראובן ההודעה, כפי שמופיעה ב-MSDN:
Visual C++ Concepts: Building a C/C++ Program Project Build Error PRJ0015 Error Message The NULL device is missing from your system. We are unable to launch a build. This error can be caused by low system resources. Close some applications or reboot. It can also be caused if you do not have sufficient privileges to the NULL device on the computer.​

למעלה