בעייה בהידור(בעזרת GCC) קוד CPP

YLEE

New member
סליחה אבל...

את ההבדל בין int main ו void main לא צריך לדעת בהתחלה? תקרא שוב! הוא מתחיל עם CPP! עכשיו אתה מתנשא אלי? נעלבתי. (סתם)

vinney

Well-known member
../images/Emo52.gif,סתם צחקתי, אל תקח ללב ../images/Emo13.gif

אבל תזכור שאין חיה כזאת VCPP יש CPP, ויש visual studio (ה-IDE).

DadleFish

New member
זה בכלל לא פשוט.

יש כל מיני בעיות שאתה לא מצפה להיתקל בהן. בעיית ה-void main, למשל, אם לא למדת מהספר הנכון (כמו שאתה לומד כרגע), או אם לא נסגרת על כל פרט ופרט בסטנדרט - ייתכן שאתה מפספס דברים קטנים ודקויות, שיעברו קומפילציה בקומפיילר כזה אבל לא באחר. שנית, אם אתה משתמש בספריות חיצוניות ואתה רוצה פורטביליות - אתה צריך לוודא שהן יהיו פורטביליות. למשל, להשתמש ב-OpenGL לגרפיקה, ולא ב-DirectX. בגדול אין תחליף להרצה נורמלית של התוכנית דרך קומפיילר שהוא מקומי לפלטפורמה שאליה אתה מכוון. GCC הוא דוגמה טובה - אם תריץ אותו ב-WINDOWS והתוכנית תתקמפל, היא ככל הנראה תתקמפל גם בלינוקס ובשאר הפלטפורמות בהן הוא תומך.

KKnDoIt

New member
אני רוצה להעיר משהו:

חלק מהטעויות אכן מקורן בספר. חלק אחר מקורן במה שאתה כתבת. בכל מקרה, אם אין לך בעיה עם אנגלית, אני חושב שבאמת כדאי לך לקרוא את הספר של ברוס ארקל, כפי שהליצו לך פה (אתה גם יכול להזמין אותו במהדורת נייר). אם לעומת זאת אתה מעדיף ספר בעברית, אני מציע לך להמשיך להשתמש בספר שיש לך, ולעבור להשתמש בקומיילר חלונאי (אם יש לך חלונות), כמו זה של בורלנד. יש להם קומפיילר טוב וחינמי, בגרסת שורת פקודה. זה נכון שהספר שלך לא מספיק סטנדרטי, אבל הוא ילמד אותך את העקרונות. תוכל להתאים את עצמך לסטנדרטים אחרי שתדע את השפה. אני לא חושב שזה פסול.

למעלה