לא הייתי בטוח אם לשרשר בפורום הזה, ככה שאני מתנצל מראש anyway, שאני מתגלח אז אני כמובן מגלח את אזור הצוואר. הבעייה היא שלאחר [ואפילו בזמן] הגילוח מופיע לי מין גירוי אדום כזה בצורת נקודות אדומות. אני מתגלח עם סכין ידנית. אני אשמח לפיתרון לבעייה, תודה מראש!
בעבר הייתי נחתך המון וגם היו לי כמה נקודות אדומות שכאלה – עד שהחלפתי סכין וקצף/קרם גילוח... באיזה סכיון וקצף גילוח אתה משתמש..? אולי הם לא כ"כ מתאימים לך.. אתה יכול גם לנסות לשים After-shave שיכול לתרום קצת ולהרגיע את העור ואם אתה מחבב את עצמך עם קצת זיפים, תמיד אפשר להתגלח עם מכונת תספורת.
אולי באמת צריך לפתוח איזשהו שרשור על גילוח ומכונות תספורת כי ראיתי שזה עלה כאן מספר פעמים..
סכין גילוח Mach3 וקצף גילוח של ג'לט לעור רגיש. אני משתמש גם באפטר שייב, הבעייה שהנקודות האלה מופיעות ברגע שאני מתגלח, זה ממש מוזר. אני אנסה להשתמש במכונה ואראה מה קורה, תודה =]
במידה ועדיין יש אדמומיות אתה יכול לקנות Powder Stick שזה שם יפה לטלק במיכל נוח לפיזור על העור וזה מקטין משמעותית את הגירויים והאדמומיות, לפחות אצלי. את ה Powder stick אפשר לקנות בחנות אליאס ברחוב העלייה עלותו כ 30 ש"ח (זה מוצר ייחודי שלהם) לחלופין אתה יכול לקחת קצת טלק לפזר על פניך לפני הגילוח ולבדוק אם זה עוזר.