בעייה בבקשה בבקשה !

AMIT23y

New member
בעייה בבקשה בבקשה !

היי אחרי הרבה ניסויים הצלחתי להתקין את המקלדת הוירטואלית לתוכנה-כך שאני לוחץ על המקלדת של המחשב אני רואה שישנם לחיצות בקלידים של התוכנה אבל העניין הוא שלא שומעים כלום!! הגדרתי לערוץ MIDI1 ביציאה את A1 כלשהו ובכניסה את המקלדת שלי וכל פעם שאני לוחץ אני רואה ששני הפסים מתמלאים-ז"א הפקודה נקלטת ולא שומעים כלום...! למרות שבדקתי שכשאני לוחץ על הסינטי של A1 אני כן שומע את הצליל שבחרתי ... מה הבעייה ?????????

AMIT23y

New member
לא מבין! עכשיו ראיתי

שכשאני שם ביציאה GS MICROSOFT MAPER ולא את A1 אז שומעים אורגן רגיל אבל על A1 ביציאה לא שומעים כלום אלא רק נקלטות פקודות מידי... למישהו יש מושג מה עושים ????? וחוץ מזה איך בדיוק אני מקליט קטע סולו שאני מנגן? שאני לוחץ על הקלטה אז הוא נעצר איך שאני נוגע במקלדת...

AMIT23y

New member
בבקשה ????? מישהו ???

אני תקוע עם תופעה מוזרה... הקלידים הוירטואלים שהורדתי עובדים עם התוכנה- היא קולטת טת פקודות המידי אבל לא נותנת במוצא את A1 אלא רק את הברירת מחדל שזה קול של פסנתר רגיל..(MICROSOFT GS MAPER) ובדקתי את כל ההגדרות הIN זה המקלדת והיציאה זה A1 ושאני לוחץ במקלדת רואים שזה נקלט אבל ביציאה אין A1 מישהו ???

dmt4me

New member
תבדוק את הגדרות הכרטיס>

כדי להיווכח שזה באמת מהכרטיס,תנסה לכתוב ידנית(עם העכבר) ותראה שבאמת שומעים משו..

AMIT23y

New member
ידנית עם העכבר שומעים אבל

עם המקלדת נקלטות הפקודות ולא שומעים את A1.. לא יודע מה זה ...

dmt4me

New member
נראה לי ש..

אתה צריך להגדיר בהגדרות מידי- MIDI IN MIDI OUT אם אנלא טועה בהגדרות בתפריט device

למעלה