בעייה בבחירת PDA

AYELET1

New member
ערב (לילה...) טוב ../images/Emo13.gif

חשבתי לא מעט על מכשירים חדשדשים דנדשים שיוצאים ואני מהססת אם בכלל כדאי לרכוש מכשיר עם היציאה שלו הוא עדיין עם מחלות ילדות כמה QA שלא יעשו לו, תמיד המשתמשים בג'ונגל ימצאו עוד כמה באגים רציניים שלא עלו עליהןם אז אני ממש מהססת...

mikeoreli

New member
בסדר

הבנתי אותך לגבי הVGA. עניין של מינוח. לגבי הסלולארי, לדעתי אתה לא צודק. אומנם סין והודו ביחד כוללות שליש מאוכלוזיית העולם, אך כמה מהם מסוגלים לקנות טלפונים סלולאריים? כמה מהם יוכלו לרכוש סייענים עם סלולאר? בארה"ב יש 294 מליון אנשים. אפשר להניח שלשליש מהם יש אפשרות פיננסית לרכוש מכשיר כמו הXDA2. זה יוצא כ100 מיליון. לדעתי בכל סין והודו ביחד לא תוכל למצוא אפילו 50 מליון שמסוגלים לרכוש או בכלל לחשוב על לרכוש מוצרים כאלו. אכן כולם חושבים על שווקים כמו סין והודו, אך שוכחים שבשווקים הגדולים האלה ישנו מיעוט זניח ביחס לאוכלוסיה שיכול באמת להשתלב בשווקים המערביים, אל תשכח שלא כל הסינים גרים בשנחי או הונג-קונג, רובם עניים מרודים שחיים בדירות קטנות או בכפרים נדחים. לגבי WIMAX, אני הבנתי, שניתן לתאורטית לכסות שטח ברדיוס של 50 ק"מ עם תא אחד. אני כבר שכחתי מה הרדיוס של תא סלולאר. בכל אופן, אני מקווה מאוד שההתקדמות תהיה לפי התחזית שלך. לגבי פאלם. אני מקווה שאנו נטעה ושהיא מכינה תגובה נוספת בהחבא. בינתיים כמו שאנו מרגישים. העתיד שלה ממש לא ורוד, וזה באשמתה. לפחות אפשר להתעודד בזה שהם הצליחו איפה שאפל נכשלה והביאה את שוק הסייעני כף יד לאן שהביאה.

2cookie

New member
תיקונצ'יק- פאלם הביאה את הסייענים

האישיים עד הVX. לאחריו לא היה לה אף לא חידוש משמעותי אחד, מייקרוסופט תפסה את הכדור.

mecon2000

New member
WOW!

היי, הלכתי ליום-יומיים... ואיזו הצפה :) טוב, חרשתי כל אותו לילה את האינטרנט בקריאת כתבות ודעות על הIPAQ 3970 ולמחרת הלכתי לראות אותו (אני מכיר כבר את הפאלם 515, יש לשותף שלי) בסיכומו של עניין: אני בעלים גאים של IPAQ3970!! אני אוהב, אני חולה על התחת שלו, אני אחבק אותו ואני אלטף אותו ואני אקרא לו ג'ורג'. תודה תודה על כל המידע שזרם כאן בשירשור הזה, למדתי המון :) ....

למעלה